Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Ο ΣΠΥΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΛΑΔΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΓΚΙΩΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΟΥ THERMAL SPA!

ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ

Όσο κι αν ακούγεται παράξενο, χθες ομολογήθηκε δημόσια κι απερίφραστα από τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Σπύρο Νικολάου ότι ως πρόεδρος της επιτροπής παραλαβής το 2011 από την εργολήπτρια - κατασκευάστρια εταιρεία του Loutraki Thermal Spa το βρήκε τεχνικά άρτιο, ενώ δικαιολόγησε απόλυτα και την υπερβάλλουσα δαπάνη κατά € 1,3 εκατ. Όπως είπε χαρακτηριστικά χθες ο Σπύρος Νικολάου, υπήρχε μια διαφορά μόλις € 100.000, για τα οποία έπεσε ψαλίδι κι επήλθε η συμφωνία με την Αλέξανδρος Τεχνική Α.Ε.
Από την πλευρά του ο Γιώργος Γκιώνης είπε, σας προκαλώ και αναμένω να προσκαλέσετε για τεχνικό και οικονομικό έλεγχο το ΤΕΕ, με τον Σπύρο Νικολάου να παρεμβαίνει και να ισχυρίζεται ότι όλα είναι εντάξει και δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος.
Τελικά, ο δήμαρχος Λουτρακίου Κώστας Λογοθέτης θα εξειδικεύσει τις κατηγορίες του κατά του Γιώργου Γκιώνη ή θα βάζει μαζί με τα «εξαπτέρυγά» του λάσπη στον ανεμιστήρα;
Τέλος, κανείς δεν περιμένει από τον Κώστα Λογοθέτη να του ζητά στοιχειωδώς και για τα μάτια του κόσμου συγγνώμην, γιατί γνώριζε από την παραλαβή του LTS, αλλά προσποιείτο ότι δεν ήξερε!
loutraki press

Δεν υπάρχουν σχόλια: