Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Η ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ


PDF Εκτύπωση E-mail
alt







  

Το 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ  για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά  κατακτά το 1ο  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΕΙΦΟΡΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ. Ένα βραβείο που τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, του Υπουργείου Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής   για την Unesco , του Eυρωκοινοβουλίου, και Πανεπιστημίων.  Φέτος συμμετείχαν


 στο διαγωνισμό περισσότεροι από 32.000 μαθητές και 1700 εκπαιδευτικοί από όλη την Ελλάδα. Το Βραβείο Αειφόρου Σχολείου είναι ένας διαγωνισμός μεταξύ σχολείων για τον προσανατολισμό όλης της σχολικής κοινότητας προς την αειφορία.

«Η αειφορία είναι σκυταλοδρομία με συναθλητές τις γενιές των ανθρώπων. Το αποτέλεσμά της θα εξαρτηθεί από το πόσο σωστά έτρεξε η κάθε γενιά και διαφύλαξε τη φλόγα στο λίκνο της γης τηρώντας τους κανόνες της αειφόρου ανάπτυξης» .
 Και εμείς τηρήσαμε τους κανόνες!  Με ιδέες!  Με όραμα!  Με δουλειά! Με συνέπεια! Με σεβασμό στο περιβάλλον και στον άνθρωπο!  Το βραβείο αυτό ανήκει σε όλη  τη σχολική κοινότητα. Ανήκει σε όλο το Δήμο Λουτρακίου  Αγίων Θεοδώρων.


Ένα μεγάλο μπράβο  στους μαθητές του σχολείου μας  και στους δασκάλους τους  και  ένα μεγάλο  ευχαριστώ στο  Σύλλογο  Γονέων και Κηδεμόνων,  στον κο Δήμαρχο και στους εργαζόμενους στο Δήμο Λουτρακίου Αγίων Θεοδώρων, στη Σχολική Επιτροπή, και σε όλους όσους εργαστήκατε μαζί μας και μας προσφέρατε τον καλύτερο εαυτό σας.





Το σχολείο μας είναι ένα πραγματικό κέντρο πολιτισμού, μια όαση ελπίδας, αισιοδοξίας, ένα σχολείο ουσίας, που υπηρετεί πραγματικά τους σκοπούς και τις αξίες  της Ανθρωπιστικής Παιδείας και Εκπαίδευσης  του νέου ανθρώπου . 
Η ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ  2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ με το 1ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ «ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΕΙΦΟΡΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ»   για δυο συνεχόμενα έτη, 2011-2012 και 2012-2013, συνεχίζει για όλους εμάς, τους δασκάλους, τους μαθητές, τις μαθήτριες, τους γονείς του σχολείου μας να είναι   μια ανατροφοδοτική δέσμευση για τη δυναμική συνέχεια των προσπαθειών μας για ένα σχολείο αειφόρο, με όλες τις ιδέες, τις αξίες και το όραμα που εμπεριέχει ή έννοια της λέξης.


 ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ …ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ!!!


ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ  ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ!!!





                                                                                        ΜΕ ΤΙΜΗ


                                                               Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ


                                                                           ΧΑΛΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: