Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

ΨΗΦΙΣΜΑ ΚΟΛΑΦΟΣ ΤΗΣ Κ.Ε.Δ.Ε. & ΤΡΑΓΕΛΑΦΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ






ΣΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 12/07/2013


 ΑΦΟΥ Ο Κος ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ Κ.Ε.Δ.Ε., ΕΞΑΠΕΛΥΣΕ ΛΙΒΕΛΟΥΣ ΚΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΔΟΜΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΕΞΗΡΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΝΟ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ. ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΛΑΒΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΟΜΟΦΩΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΠΛΗΡΕΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΣΤΟ SITE ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΩΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ Κ.Ε.Δ.Ε. ΠΟΥ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΨΗΦΙΣΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ Δ.Σ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ. ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ ΔΕ, ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΕΣ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΜΑΧΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟ ΣΩΜΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΟΜΩΣ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΤΑΜΕΝΑ ΑΜΕΛΗΣΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΤΟ Δ.Σ. ΚΑΙ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ, ΠΛΗΡΩΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΡΧΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ.
ΖΗΤΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ Δ.Σ. ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΧΕΙΡΟΔΟΥΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΟΛΟΥ.
ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ Κ.Ε.Δ.Ε. ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΚΟΡΟΪΔΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΙΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ:    «Μετά τα παραπάνω η Έκτακτη Συνέλευση αποφασίσει τα παρακάτω:
Την άμεση συνάντηση της ΚΕΔΕ με τον Πρωθυπουργό, για όλα τα παραπάνω θέματα, αλλά και συνολικά για το ρόλο της Αυτοδιοίκησης στο πολιτικό σύστημα.
Τη δημιουργία ειδικής πλατφόρμας για διαδημοτική κινητικότητα, που θα παρακάμπτει τις σημερινές χρονοβόρες και γραφειοκρατικές διαδικασίες.
Αναστολή της λειτουργίας των Δήμων Δευτέρα 15, Τρίτη 16 και Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013. Σε ότι αφορά την καθαριότητα και τις
κοινωνικοπρονοιακές δομές να λειτουργήσουν κανονικά, με εξαίρεση την Τρίτη, ημέρα γενικής απεργίας.
Συγκέντρωση όλων των αιρετών την ημέρα ψήφισης του Νομοσχεδίου στο Υπουργείο Εσωτερικών, πορεία στη Βουλή και επίδοση του Ψηφίσματος στον Πρόεδρο της Βουλής και τα Πολιτικά Κόμματα.
Η πλειοψηφία των παρευρισκομένων Δημάρχων έθεσε στη διάθεση του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ τις παραιτήσεις τους, σε περίπτωση μη αποδοχής από την Κυβέρνηση των παραπάνω προτάσεων του ψηφίσματός μας.
Αμέσως μετά την ψήφιση του Νομοσχεδίου, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ θα εξετάσει και θα εκτιμήσει τις επόμενες ενέργειές μας.»
ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΑΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:
« ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΩΣ ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ, ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΑΠΟΛΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΘΑ ΣΑΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΘΑ ΣΑΣ ΤΙΝΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ, ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.» ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ.
ΕΜΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΕΦΟΣΟΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΤΑΜΠΟΥ, ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΑΣ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ, ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ, ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΠΑΡΑΚΑΘΗΜΕΝΟΙ ΚΑΘΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΜΕΤΡΗΘΕΙ ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΙΔΙΟΤΕΛΗ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.


Ο ΠΥΡΗΝΑΣ Ε.ΠΑ.Μ. ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: