Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Nα παραιτηθείτε λόγω ανικανότητας, αρκετή η καταστροφή που έχετε προκαλέσει.

 
 
 
ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ
ΝΑ ΧΟΡΕΨΕΤΕ ΤΟ ΧΟΡΟ ΤΗΣ… ΔΙΩΡΥΓΑΣ

«Το Loutraki Thermal Spa δεν ενοικιάζεται ούτε παραχωρείται και στην πιστώτρια εταιρεία Αλέξανδρος Τεχνική Α.Ε. δεν πρόκειται από τούδε και στο εξής να καταβληθεί ούτε ένα ευρώ. Όποτε κι αν έχουμε θα δώσουμε.»
Αυτή είναι σύμφωνα με πληροφορίες η θέση του δημάρχου Λουτρακίου και προέδρου διευθύνοντος συμβούλου της Λουτράκι Α.Ε. Κώστα Λογοθέτη μετά τις εισηγήσεις των νομικών συμβούλων του.
Απορίας άξιο είναι ότι η συγκεκριμένη εταιρεία έχει δικαστικές αποφάσεις οι οποίες της έχουν ανοίξει το δρόμο να επισπεύσει πλειστηριασμούς και τότε θα πρέπει όλοι στη δημοτική αρχή να χορέψουν το χορό της… Διώρυγας.
Η αλλαγή στάσης του Κώστα Λογοθέτη μετά την οικειοθελή αποχώρηση(;) του «συγγενούς» κουμπάρου του Δημήτρη Κονομόδη, και η ματαίωση της συμφωνίας που είχε γίνει σε επίπεδο Δ.Σ. της Λουτράκι Α.Ε., έχει δημιουργήσει νέα δεδομένα που το μόνο που θα κάνουν είναι η καταστροφή στον τόπο.
Ο Κώστας Λογοθέτης και οι… ευφυείς σύμβουλοί του το μόνο που κάνουν είναι να προκαλέσουν την Αλέξανδρος Τεχνική Α.Ε. να προχωρήσει στην επίσπευση των πλειστηριασμών κατά όλων των ακινήτων της Λουτράκι Α.Ε. και μετά οι ίδιοι να ισχυρίζονται σ’ ένα επίπεδο του τύπου εμείς δεν φταίμε, είχαμε όλη την καλή διάθεση να διαπραγματευθούμε, αλλά ο εργολάβος τα τίναξε όλα στον αέρα γιατί ήθελε να μας τα πάρει όλα…
Ισχυρισμός δεν πείθει ακόμη και τους ίδιους, δεδομένου ότι γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι δεν έχει σχέση και σε καμία των περιπτώσεων δεν απηχεί την πραγματικότητα. Προκειμένου να προστατευθούν τα συμφέροντα του τόπου, γιατί με την τακτική σας δεν κινείσθε προς αυτή την κατεύθυνση, αντίθετα μάλιστα τα υποσκάπτετε, καλόν και ωφέλιμον για τα συμφέροντα του δήμου Λουτρακίου είναι το «παιχνίδι» να το παίξετε έντιμα, ευθαρσώς κι όχι με πρακτικές που παραπέμπουν σε τυχοδιώκτες.
Η οφειλή στην Αλέξανδρος Τεχνική Α.Ε. είναι αναγνωρισμένη. Ο πρόεδρος - διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Γιώργος Βλάχος ως ώρας έχει επιδείξει ότι δεν θέλει να προκαλέσει καταστροφή, έχει διάθεση να επέλθει ακόμα κι έκπτωση στις απαιτήσεις. Ωστόσο, απαιτεί τα στοιχειώδη. Συνεννόηση, συμφωνία και τήρηση αυτής. Εσείς τι κάνετε; Παίζετε σαν κομπογιαννίτες…
Επιτέλους, σοβαρευτείτε όλοι μαζί, αφήστε τους θεατρινισμούς που σας αρέσει να επιδίδεσθε και ήδη έχετε γίνει περίγελος με την πόλη να σας συζητάει και να γελάει σε βάρος σας.
Είναι πολύ μεγάλη και αρκετή η καταστροφή που έχετε προκαλέσει. Φθάνει και δεν πάει άλλο. Το επόμενο στην κυριολεξία από σας είναι η καμένη Γη!
Είναι γνωστό ότι οι περισσότεροι της δημοτικής αρχής ευθαρσώς και χωρίς περιστροφές λένε να κλείσει και δεν μας ενδιαφέρει. Αν δεν είσαστε ικανοί να το λειτουργήσετε, μην καταστρέφετε τον τόπο. Ως ώρας, με την απραξία και την επικινδυνότητά σας τον σαμποτάρετε καθημερινά.
Πιο έντιμο είναι να παραιτηθείτε λόγω ανικανότητας, παρά να συνεχίζετε και να διευρύνετε την καταστροφή που έχετε ξεκινήσει.
  Πάνος Ηλιακόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: