Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Μήπως σήμερα βγει Δελτίο Τύπου για τη δωρεά του Βαρδινογιάννη στον Δήμαρχο;

Σήμερα Δευτέρα, 10 ημέρες μετά την αποκάλυψη του L1 για την δωρεά του Βαρδινογιάννη από τον προσωπικό του λογαριασμό στον δήμαρχο Κ. Λογοθέτη (κατά δήλωση πολλάκις του αντιδημάρχου Δ. Δέδε), μήπως ο δήμαρχος δεηθεί να πάρει θέση.

Δήμαρχε Κ. Λογοθέτη, δεν εννοούμε βέβαια να πάρεις θέση όπως ο Δ. Δέδες που...παραπονέθηκε γιατί το βγάλαμε στη δημοσιότητα και γιατί...αναμοχλεύουμε τις...δωρεές.
Εννοούμε να μας αποκαλύψετε με ποιό τρόπο πήρατε τα χρήματα, ποιά παραστατικά κόπηκαν, πόσα
χρήματα ήταν, και πως και που χρησιμοποιήθηκαν.
Αν και πολύ φοβάμαι ότι μετά από 10 ημέρες, ακόμη και εάν παρουσιάσετε δελτία είσπραξης -όπως κάποιοι δημοτικοί παράγοντες ισχυρίζονται- για το που και πόσο νόμιμα μοιράστηκαν τα χρήματα, θα είναι αργά γιατί συνήθως αυτά γίνονται εντός μιας άντε δυο ημερών, εάν δεν είχατε κάτι να κρύψετε.
Είναι βλέπεις και όλοι εκείνοι που σας έχουν πει τόσες πολλές φορές -ακόμη και σε επίπεδο συνεδριάσεων δημοτικού συμβουλίου- ότι λέτε ψέματα, που κάνει πιο δύσκολη τη προσπάθεια.
Και όχι τίποτα άλλο, έχετε ρίξει σκιές σε ένα επιχειρηματία που τόσες φορές έχει αποδείξει έμπρακτα τη διάθεση σου να βοηθήσει, και φοβάμαι ότι μετά θα είναι πολύ επιφυλακτικός στις προσπάθειες για δωρεές, ειδικά αν στείλετε τον αντιδήμαρχο που το έβγαλε στη δημοσιότητα
 loutraki one

Δεν υπάρχουν σχόλια: