Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Η λίμνη της Καστοριάς αλλάζει την ιστορία – Κρυμμένος «θησαυρός» 7.254 χρόνων [εικόνα]


Kastoria-Limni-570
Νέα στοιχεία για τους πρώτους ανθρώπους που έζησαν πριν χιλιάδες χρόνια στην Ελλάδα αλλά κυρίως για την καταγωγή της γραφής προκύπτουν από την αποκάλυψη μιας ξύλινης επιγραφής που βρέθηκε στη λίμνη της Καστοριάς και χρονολογείται σύμφωνα με τους επιστήμονες πριν από 7.254 χρόνια!



Η επιγραφή περιέχει άγνωστο μήνυμα που προς το παρόν είναι αδύνατον να αποκωδικοποιηθεί και είναι γραμμένη όπως διαβάζουμε στο akous.gr περίπου δύο χιλιάδες χρόνια πριν από τα γραπτά ευρήματα των Σουμερίων και τέσσερις χιλιάδες χρόνια πριν από τις κρητομυκηναϊκές πήλινες πινακίδες της γραμμικής γραφής.
Τι σημαίνει αυτό; Σύμφωνα με τον καθηγητή της Προϊστορικής Αρχαιολογίας στο ΑΠΘ, κ. Γιώργο Χουρμουζιάδη: «Η ξύλινη πινακίδα με την επιγραφή που βρέθηκε στη λίμνη της Καστοριάς αποκαλύφθηκε στη διάρκεια ανασκαφικής έρευνας και χρονολογήθηκε επακριβώς με τη μέθοδο του άνθρακα–14 στον "Δημόκριτο", στο έτος 5260 π.Χ., δηλαδή στο τέλος της μέσης νεολιθικής περιόδου!
Κάτι που ανατρέπει θεωρίες χιλιάδων χρόνων σχετικά με την καταγωγή της γραφής από τη Μεσοποτομία ή τη Μέση Ανατολή και επιβεβαιώνει τους αρχαίους Έλληνες συγγραφείς, ότι οι πρόγονοί μας, οι προϊστορικοί κάτοικοι της Ελλάδας, που αποκαλούμε Πελασγούς, είναι οι εφευρέτες της γραφής.
Δείτε τι γράφει η επιγραφή που βρέθηκε στη λίμνη της Καστοριάς:
Kastoria-Epigrafi-570

Δεν υπάρχουν σχόλια: