Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ASSOCIATED PRESS ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ κ. Γ. ΔΕΔΕ




                                               




Ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας, κ. Γ. Δέδες, υποδέχτηκε στο Γραφείο του στην Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας, τον δημοσιογράφο κ. Ντέρεκ Γατόπουλο, του έγκριτου ειδησεογραφικού πρακτορείου των ΗΠΑ, Associated Press. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε μετά από πρόσκληση του κ. Δέδε στον Ελληνοσκωτζέζο δημοσιογράφο.


Σκοπός της  συνάντησης με τον Αντιπεριφερειάρχη, ήταν η συλλογή πληροφοριών, εικόνων κι εμπειριών για την πραγματοποίηση ντοκιμαντέρ προβολής του Νομού Κορινθίας στις Η.Π.Α. και άλλες χώρες του εξωτερικού.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο κ. Δέδες ενημέρωσε το δημοσιογράφο για τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Νομού και τις τουριστικές του δυνατότητες και απάντησε σε ερωτήσεις του κ. Γατόπουλου σχετικά με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Κορινθίας και με όλα τα είδη του τουρισμού που αναπτύσσονται στο Νομό. Στην ατζέντα, ο έγκριτος δημοσιογράφος έθεσε ψηλά το ζήτημα του πολιτιστικού τουρισμού και ο ίδιος μετά τη συνάντηση, αναχώρησε για τους αρχαιολογικούς χώρους της περιοχής, σύμφωνα με πρόγραμμα που κατάρτισε για τον σκοπό αυτό η Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας.

Ο κ. Δέδες, σε δηλώσεις του, εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του γιατί πλέον παίρνει σάρκα και οστά η εντατική προβολή της Κορινθίας στο εξωτερικό, μέσω της επίσκεψης και ξενάγησης πολυάριθμων αντιπροσωπειών τουριστικών πρακτόρων, ξένων δημοσιογράφων και Αξιωματούχων στο Νομό, με τη διαφήμιση και προώθηση της Κορινθίας, με τρόπο εντελώς ανέξοδο, σε έγκριτα Διεθνή Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.


ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια: