Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ– ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ





Η «ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ» ΣΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ

 



  

Ο Θεατρικός οργανισμός «Ηλιαχτίδα» παρουσιάζει σε 2 παραστάσεις  την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013, στο «ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ» Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου, το κορυφαίο έργο της ρομαντικής λογοτεχνίας και ένα από τα πιο γνωστά μυθιστορήματα όλων των εποχών, το πολυσυζητημένο έργο του Βίκτωρος Ουγκώ: «Η Παναγία των Παρισίων», σε σκηνοθεσία Άλκη Ζερβού.

Μια αριστουργηματική τρυφερή παράσταση με πολλή δράση, πλούσια κοστούμια, φαντασμαγορικά σκηνικά και εκπληκτική μουσική, μας μεταφέρει πίσω στο χρόνο, στο μαγευτικό Παρίσι, στο επιβλητικό καμπαναριό της Παναγίας των Παρισίων όπου ο καλόκαρδος Κουασιμόδος και οι φίλοι του, τα αστεία ξωτικά, παρακολουθούν τη μεγάλη ετήσια Γιορτή Των Τρελών. Παρά την απαγόρευση του κακού και αυστηρού Φρόλο, ο Κουασιμόδος οπλίζεται με θάρρος και εκεί γνωρίζει μια όμορφη τσιγγάνα χορεύτρια, την Εσμεράλδα και γίνονται φίλοι.

Ένα παραμύθι για μικρούς και μεγάλους, που ξαναζωντανεύει την ιστορία του δύσμορφου αλλά καλόψυχου Κουασιμόδου που μεγάλωσε απομονωμένος σε ένα καμπαναριό και μπαίνει σ’ ένα κόσμο που πάντα ονειρευόταν και που τώρα βλέπει για πρώτη φορά.

ΗΜΕΡΑ & ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ :
Κυριακή 03/11/2013  
ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ : 11:00 & 16:00

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ:
Γενική είσοδος : 8 ευρώ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
«ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ» ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
0,5 χλμ. Ε.Ο. Ισθμού – Λουτρακίου
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 27440 21124
Ώρες Λειτουργίας: 9:00 π.μ. – 2:00 μ.μ.

ΘΕΑΤΡΟ «ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ»
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6944 577 683

Δεν υπάρχουν σχόλια: