Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Η ΒΑΘΕΙΑ ΥΠΟΚΛΙΣΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΔΡΙΤΣΑ!


Του Πάνου Ηλιακόπουλου
Η μουσική σχολή σώθηκε και παραμένει ανοικτή μετά τη χθεσινοβραδυνή απόφαση του «Προμηθέα» με τον Κώστα Λογοθέτη να έχει οδηγηθεί και να υποστεί άλλη μία ταπεινωτική ήττα, αφού τη στήριξη θα την παρέχει η μη κερδοσκοπική εταιρεία «Εκτός Αθηνών».

 
Μετά το μπάχαλο που δημιουργήθηκε στο αμέσως προηγούμενο Δ.Σ. του «Προμηθέα» από τα «βαλσαμωμένα πουλιά» του Κώστα Λογοθέτη, γεγονός που ανάγκασε τους γονείς των μαθητών της μουσικής σχολής να κάνουν παράσταση στην Ιάσωνος και να ζητήσουν να παραμείνει ανοικτή η σχολή, ο «υπηρεσιακός δήμαρχος» τους ξεκαθάρισε τότε ότι είναι σύμφωνος να παραμείνει ανοικτή με οποιοδήποτε τρόπο, πλην της στήριξής της από την «Εκτός Αθηνών». Προφανής ο λόγος, λόγω της εμπάθειάς του Κώστα  Λογοθέτη στον πρώην μέντορά του Μιχάλη Δρίτσα, ο οποίος ήταν ο ιδρυτής της «Εκτός Αθηνών». Με τη λειτουργία της μη κερδοσκοπικής, σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες είχε επιτευχθεί να χρηματοδοτούνται εκδηλώσεις, να αποζημιώνονται καθηγητές, να πληρώνονται πολλές φορές οι φιλαρμονικές.
Στη χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. του Προμηθέα, ο «υπηρεσιακός δήμαρχος» Κώστας Λογοθέτης παρουσία των γονέων των μαθητών, επιδόθηκε στην προσφιλή του τακτική της ανακυβίστησης, αφήνοντας εκτεθειμένα τα «βαλσαμωμένα πουλιά» του. Φυσικά, πρόκειται για νίκη του Πολιτισμού στο δήμο Λουτρακίου, καθ’ ότι η γραμμή και οι προσπάθειες της δημοτικής αρχής «Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω» ήταν πώς θα καταστρέψουν κι αυτόν τον τομέα του δήμου Λουτρακίου.
Δεν περιγράφεται η λάσπη που εκτόξευαν κατά του τέως προέδρου του Πνευματικού Πολιτιστικού Κέντρου Λουτρακίου Μιχάλη Δρίτσα, καθώς επίσης και κατά του διαδόχου του Νίκου Λόη, τον οποίο πίσω από την πλάτη του αποκαλούσαν «λαμόγιο». Όσον αφορά το Νίκο Λόη, μπορεί ο καθένας να του προσάψει οτιδήποτε, όπως και ο γράφων τον χαρακτηρίζει αμετανόητη «ασπίδα» του Κώστα Λογοθέτη. Το μόνο που δεν μπορεί ο οποιοσδήποτε να αποκαλέσει τον Νίκο Λόη, είναι λαμόγιο. Κι αυτό, δεδομένου ότι από την πολυετή παρουσία του στα κοινά δεν έχει ωφεληθεί ένα ευρώ, αντίθετα έχει βάλει το χέρι στην τσέπη για να καλυφθούν ανάγκες.
Με την εξέλιξη που σημειώθηκε, ο «υπηρεσιακός» δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης επέδειξε την ασημαντότητά του, έναντι του μέντορά του Μιχάλη Δρίτσα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΝΝΗ ΕΓΙΝΕΣ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ.ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ ΤΑ ΕΜΜΕΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ;