Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΚΑΘΟΔΟ ΤΟΥ


Ψυχρολουσία, που την αισθάνθηκαν μέχρι το κόκαλό τους, υπέστησαν την Κυριακή το βράδυ τα παροικούντα και περιφερόμενα «βαλσαμωμένα πουλιά» της Ιάσωνος, τα οποία πολιτικά ανήκουν στο ΣΥΡΙΖΑ.
 
Μία μόλις εβδομάδα μετά την επίσκεψη του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ στο Λουτράκι Παναγιώτη Λαφαζάνη, η τοπική κομματική οργάνωση συνήλθε εκ νέου με ερώτημα το δέον γενέσθαι ενόψει των προσεχών δημοτικών εκλογών.
Η απόφαση που ελήφθη προχθές το βράδυ ήταν αυτόνομη κάθοδος ενόψει των προσεχών εκλογών, γεγονός που σημαίνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κατέλθει στις εκλογές με δικό του υποψήφιο. Μια εξέλιξη που κόβει το δημαρχιακό νήμα του Κώστα Λογοθέτη, λόγω της αδυναμίας του να συγκροτήσει αξιοπρεπές ψηφοδέλτιο -αν δεν έχουν τρέξει άλλου είδους εξελίξεις και τον θέσουν εκτός μάχης- το οποίο θα είναι κατά πολύ χειρότερο έναντι αυτού του 2010, με πολλές απουσίες «βαλσαμωμένων πουλιών» ακόμα και από τα δήθεν σημερινά «εξαπτέρυγά» του.
Το γεγονός αυτό προκάλεσε εντονότατο εκνευρισμό στους παροικούντες την Ιάσωνος, με συνέπεια να εκδηλωθεί ευθεία επίθεση με βαρύτατους χαρακτηρισμούς για κακοδιαχείριση κατά του τέως προέδρου του Πνευματικού Πολιτιστικού Κέντρου Λουτρακίου Μιχάλη Δρίτσα, ο οποίος αντέδρασε με συνέπεια να επέλθει σύρραξη.
Μετά την εξέλιξη αυτή, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Λουτρακίου εξέφραζαν την πεποίθησή τους στο loutraki-press ότι τα εν λόγω «βαλσαμωμένα πουλιά» θα λειτουργήσουν διασπαστικά στην αυτόνομη κάθοδο του κόμματος στις δημοτικές εκλογές, προκειμένου να μειώσουν την αποτύπωση της δύναμης του κόμματος στην τοπική κοινωνία, επιλέγοντας να υποστηρίξουν τον ΠΑΣΟΚικής προέλευσης «υπηρεσιακό» δήμαρχο Λουτρακίου Κώστα Λογοθέτη.
( loutraki-press

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΛΙ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ Ο ΗΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΚΑΘΟΔΟ ΧΩΡΙΣ Ν΄ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ.ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΟΝΕΙΡΑ...