Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

ΕΣΒΗΣΕ ΤΟ… ΦΩΤΟΣΤΕΦΑΝΟ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ «ΗΡΩΑ» ΚΑΙ ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΤΑ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΑΞΕΙΣ!


Μετά τη χθεσινή αναβολή για τις 11 Δεκεμβρίου 2013 του αιτήματος υπαγωγής της Club Hotel Casino Loutraki (CHCL) σε καθεστώς εξυγίανσης του αρ. 106 του Πτωχευτικού Κώδικα,


 ο «ήρωας» Κώστας Λογοθέτης, θα πρέπει να βγάλει το… φωτοστέφανο που μόνος του φόρεσε και να δουλέψει μαζί με τους δύο δικηγόρους του και την προσθήκη έγκριτου φοροτεχνικού, έτσι ώστε η Λουτράκι Α.Ε. αφενός να διασφαλίσει τις απαιτήσεις της από την Club Hotel Loutraki (CHL) S.A., αφετέρου να απαλείψει τις φανταστικές και μη πραγματικές εγγραφές ή υποχρεώσεις της κοινοπραξίας προς την CHL ή για λογαριασμό της CHL.
Μετά τους φραστικούς λεονταρισμούς της περασμένης Πέμπτης που στην ουσία ήταν πυροτεχνήματα και προς τέρψιν του φιλοθεάμονος κοινού, ο «υπηρεσιακός» δήμαρχος Λουτρακίου το κυριότερο που έχει επιτύχει και τον ενδιαφέρει όσο τίποτα άλλο είναι το γεγονός στο πλαίσιο των χαρισμάτων του -της αναποφασιστικότητας και της αναβλητικότητας- που επέτυχε να στείλει στο μέλλον την υπόθεση μετατροπής της κοινοπραξίας CHCL σε ανώνυμη εταιρεία.
Από εδώ και στο εξής ο Κώστας Λογοθέτης θα πρέπει να λειτουργήσει επιτέλους υπέρ των συμφερόντων του δήμου Λουτρακίου και της Λουτράκι Α.Ε. κι όχι να τα απεμπολεί με δόλο και σκοπιμότητα, όπως έχει πράξει μέχρι σήμερα με τη Γνωμοδότηση Τσοβόλα, καθώς επίσης και με τη δόλια ματαίωση της αγωγής του οικονομικού έτους 2006, από την οποία η Λουτράκι Α.Ε. έχει απολέσει τόκους μεγαλύτερους του € 1.000.000!
loutraki press

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δεν πειράζει, τι είναι για τέτοια προσωπικότητα ένα ψωροεκατομμύριο;
Ο δήμαρχός μας είναι ο πλέον συνεπής που έχει περάσει από το θώκο. Απέτυχε στα πάντα με απόλυτη επιτυχία. Ίσως ο πιο αποτυχημένος της χώρας.
Με γειά μας.