Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η σέξι γυμνάστρια

ΖΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑ...

Εκλεψε την παράσταση στην μαθητική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου

Η γυμνάστρια με τα ξανθά μαλλιά και την εντυπωσιακή αμφίεση έκλεψε την παράσταση στην μαθητική παρέλαση της Αθήνας. Με μπλουζάκι στράπλες, κολλητό παντελόνι και ψήλοτάκουνο μποτάκι συνόδευσε τους μαθητές του 61ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών.
Οι φωτογραφίες της, όπως ήταν φυσικό, έκαναν τον γύρο του διαδικτύου και συνοδεύτηκαν από διάφορα σχόλια που στην πλειοψηφία τους ήταν κολακευτικά για την δασκάλα. Ωστόσο, η ίδια από την περασμένη Δευτέρα ζει το προσωπικό της δράμα...
Η καλλίγραμμη γυμνάστρια, σύμφωνα με την Espresso, βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και δεν μπορεί να πιστέψει πως από τη μία στιγμή στην άλλη έγινε το επίκεντρο της προσοχής των media. Ακόμα, φοβάται και για την δουλειά της.



Καθηγητές και γονείς των μικρών μαθητών, μιλώντας στην εφημερίδα, την υπερασπίστηκαν κάνοντας λόγο για μία συνεσταλμένη μητέρα και νοικοκυρά που δεν έχει δώσει ποτέ δικαιώματα. “Αυτό που έγινε με την Ελένη είναι απαράδεκτο. Έπεσαν όλοι πάνω της να την κρεμάσουν, επειδή είναι όμορφη, εντυπωσιακή και γυμνασμένη”, αναφέρουν χαρακτηριστικά οι συνάδελφοί της τονίζοντας πως τα σχόλια που ακούστηκαν ήταν πικρόχολα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται και ο 17χρονος γιος της ο οποίος ξέσπασε σε λυγμούς βλέποντας τα σχόλια για την μητέρα του. Ο σύζυγός της, που εργάζεται στην ΕΥΔΑΠ, δεν μπορεί να το πιστέψει ότι η γυναίκα του έγινε πρωτοσέλιδο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: