Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Αγωνιστικός Γολγοθάς για τον Ποσειδώνα Λουτρακίου τμήμα Χάντμπολ






Το τμήμα Χάντμπολ, σας ενημερώνει ότι ξεκινάει από αύριο για την ομάδα μας ένας αθλητικός Γολγοθάς.
Ας ελπίσουμε ότι μέσα από αυτή τη δύσκολη συγκυρία παιχνιδιών και υποχρεώσεων θα κερδίσουμε κάτι!!
Είτε αγωνιστικά, είτε βαθμολογικά είτε και την συμπάθεια κάποιων φιλάθλων που δεν γνωρίζουν ακόμη για την προσπάθεια μας.
Θα σας ενημερώνουμε για τα αποτελέσματα!!!.
Θα θέλαμε επίσης να σας ενημερώσουμε τους πολλούς φίλους που περίμεναν τον αγώνα μας με την ΑΕΚ στο Λουτράκι στις 21 Δεκεμβρίου, ότι άλλαξε με ευθύνη της Ομοσπονδίας μετά από αίτημα των αθλητών της Εθνικής ομάδας.
Η Εθνική ομάδα από 22 Δεκεμβρίου και όλες τις γιορτές θα κάνει προετοιμασία για το δικό της Γολγοθά 2-11 Ιανουαρίου που θα δώσει 4 προκριματικούς αγώνες.
Έτσι οι αθλητές ζήτησαν για μετά το τέλος της προετοιμασίας μια εβδομάδα ρεπό, για να δουν και να περάσουν λίγες ημέρες με τις οικογένειες τους τις άγιες αυτές ημέρες. Η Ομοσπονδία αποδέχτηκε το δίκαιο αίτημά τους, και μετέφερε και σύμπτυξε τις αγωνιστικές για να δοθεί ο απαραίτητος χρόνος στους αθλητές.
Έτσι η αγωνιστική με την ΑΕΚ μεταφέρθηκε μεσοβδόμαδα και η αγωνιστική με τον ΠΑΟΚ που ήταν προγραμματισμένη αρχικά στις 18 Ιανουαρίου, θα γίνει στις 21 Δεκεμβρίου.
Η αλλαγή έδρας με την ΑΕΚ πραγματοποιήθηκε γιατί το γήπεδο μας  δεν μπορούσε να φιλοξενήσει και να υποστηρίξει την ξαφνική αυτή αλλαγή, γιατί είχε παραχωρηθεί το γήπεδο σε Ιδιωτικό εκπαιδευτήριο για την εορταστική του εκδήλωση αφού όλα είχαν προγραμματιστεί με βάση το αρχικό πρόγραμμα των αγώνων.
Ελπίζουμε στην κατανόηση σας.
Πάμε λοιπόν, στον Γολγοθά μας, να κάνουμε εμφανίσεις που να τιμήσουν το σωματείο, τους χορηγούς μας και κυρίως τους φιλάθλους μας, όλες και όλους εσάς,  που φέτος μας έχετε συγκινήσει με την αγάπη σας και την στήριξή σας.

Σας ευχαριστούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: