Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

ΑΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝ/ΤΜΗΜΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ




 


 
Ολοκληρώθηκε χθες η 10η αγωνιστική της Α1 Εθνικής Χάντμπολ 2013-2014 και τα αποτελέσματα ήταν τα παρακάτω: ΑΕΚ- ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 27-26,ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ- ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΒΥΡΩΝΑ 27-27,ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ- ΦΙΛΙΠΠΟΣ 26-23,ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ- ΠΑΟΚ 25-25,ΦΟΙΒΟΣ ΣΥΚΕΩΝ- ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ 17-24,ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ- ΧΑΝΘ 36-20.


Εξαιρετική η προσπάθεια των αθλητών μας χθες στο κλειστό γυμναστήριο του Πανελληνίου στην Κυψέλη απέναντι στην πρωτοπόρο και αήττητη ομάδα της ΑΕΚ.
Ο αγώνας ήταν καταπληκτικός με πάρα πολύ ωραίες φάσεις και σε μερικές στιγμές ήταν μαγικός. Ίσως να φταίνε οι μέρες των εορτών αλλά η ομάδα μας έκανε μαγική εμφάνιση.
Από αυτό το παιχνίδι βγήκαμε κερδισμένοι και κυρίως υπερήφανοι. Πέρρος, Βαμβακάς, Μπάρμπας, Τσικογιαννόπουλος, Skrobic, Andrejic, Βασιλειάδης, Βλαχογεώργος, Μελετάκος, Παπαδόπουλος, Μανιουδάκης, Κολιούλης, Δημητρόπουλος ήταν εκπληκτικοί κάτω από την εξαιρετική καθοδήγηση του προπονητή μας Κου Γραμματικού και του βοηθού του Κου Τυφτικίδη.
Για αυτό το λόγο δεν θα κάνουμε περισσότερη ανάλυση στο παιχνίδι το μόνο που θα πούμε είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αθλητές, στους χορηγούς και σε όλες και όλους τους φιλάθλους που πραγματικά χθες μέσα από την τηλεοπτική πλατφόρμα του ΟΤΕ-TV Sport4 είδαν μια ομάδα από μια πολύ μικρή περιοχή όπως είναι το Λουτράκι να στέκεται και να αγωνίζεται με πάθος και αξιοπρέπεια και να μας κάνει όλους υπερήφανους.
Δεν στεκόμαστε στην νίκη της ΑΕΚ που είναι μεγάλη ομάδα με αθλητές εξαιρετικής ποιότητας και δυναμικής και σίγουρα δεν χρειάζεται περισσότερα από εμάς. Έχουμε εντελώς διαφορετικούς στόχους και εμείς προσπαθούμε να γίνουμε ομάδα. Καλή συνέχεια στην ΑΕΚ και Καλές γιορτές.
Εμείς το ξαναλέω είμαστε κερδισμένοι από αυτό το παιχνίδι.
Δεν είναι πάντα το ρόζ χαρτί της νίκης το ζητούμενο. Σταθήκαμε άξια απέναντι στην ΑΕΚ που έκανε και κάποιες δοκιμές ο προπονητής της αλλά ο βάθος του πάγκου της είναι μια επιπλέον ομάδα άξια να υπερασπιστεί την ιστορία της.

Η συνέχεια είναι εξίσου δύσκολη. Το Σάββατο η ομάδα μας παίζει στην Θεσσαλονίκη απέναντι στον έτερο δικέφαλο του πρωταθλήματος,  την ομάδα του ΠΑΟΚ.
Τον πρώτο λόγο τον έχει ο ΠΑΟΚ και λόγο ιστορίας και λόγο εμπειρίας. Θέλουμε να κάνουμε εξίσου μια καλή εμφάνιση και εκεί, παρά τις δυσκολίες και τους τραυματισμούς μας. Σίγουρα επιπλέον κόντρα στην προσπάθεια μας θα έχουμε και τον συνοδοιπόρο μας αυτή τη χρονιά τον….ΧΡΟΝΟ!!! που είναι συνέχεια απέναντι μας. (Χιούμορ.)

ΑΕΚ- ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 27-26
Τα πεντάλεπτα: 3-2, 5-5, 9-8, 11-8, 12-11, 14-13 (ημχ.), 16-16, 19-16, 21-17, 23-20, 27-23, 27-26
ΑΕΚ (Γιάννης Αρβανίτης): Ράκσεβιτς 3, Μπακαούκας 1, Κουμαραδέλης, Γεωργιάδης 6, Γιαννόπουλος 2, Οικονόμου 1, Ζούγιοβιτς 3, Νικολαϊδης 1, Τσακνής, Συγγάρης, Σανίκης 3, Αλβανός 4, Παπαδιονυσίου 1, Τσιλιμπάρης, Παπαδόπουλος 2, Χερουβείμ.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ (Νίκος Γραμματικός): Βλαχογεώργος, Σκρόμπιτς 6, Τσικογιαννόπουλος 5, Βαμβακάς 4, Πέρρος 9, Δημητρόπουλος, Άντρεγιτς, Μανιουδάκης, Κολιούλης, Μπάρμπας, Μελετάκος 2, Βασιλειάδης, Παπαδόπουλος, Ρουμελιώτης.
Διαιτητές: Καραπάνος- Χρόνης, κόκκινη: 31:44 Παπαδιονυσίου (επικίνδυνο παιχνίδι) δίλεπτα: 4-7, πέναλτι: 3/4-2/2.
«ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΕΙΚΟΝΑ»
Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε οι πρωταγωνιστές είπαν:
Γιάννης Αρβανίτης (προπονητής ΑΕΚ): «Δεν δείξαμε καλό πρόσωπο, θεωρήσαμε ότι αυτά τα ματς κερδίζονται με λιγότερη προσπάθεια, αλλά δεν είναι έτσι. Δεν ήμασταν τόσο συγκεντρωμένοι, όσο θα έπρεπε. Δεχόμασταν γκολ από αδράνεια, ενώ τις περισσότερες φορές είχαμε καλή άμυνα. Όποτε τρέξαμε είχαμε λύσεις, αλλά δεν το κάναμε συχνά. Πρέπει να αλλάξουμε την εικόνα μας για να πετύχουμε τους στόχους μας».
Νίκος Γραμματικός (προπονητής Ποσειδώνα): «Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Κάναμε τα περισσότερα από αυτά που ζήτησα. Πήγαμε σε αργό ρυθμό και κάναμε ένα ώριμο ματς. Στο τέλος μας μένει μία γλυκόπικρη γεύση».
Μάρκος Οικονόμου (πίβοτ ΑΕΚ): «Είχαμε ένα μέτριο προς κακό πρόσωπο, αυτό δεν πρέπει να συνεχιστεί. Χρειάζεται να δείχνουμε μεγαλύτερη προσοχή σε αυτά τα ματς».
Γιάννης Τσικογιαννόπουλος (αριστερό ίντερ Ποσειδώνα): «Το παλέψαμε μέχρι το τέλος. Επιβάλλαμε τον ρυθμό μας σε αρκετά σημεία του ματς. Στο τέλος λίγο η κούραση, λίγο η τύχη μας στέρησαν ένα θετικό αποτέλεσμα».

Το τμήμα Χάντμπολ

Δεν υπάρχουν σχόλια: