Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ – ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ ΕΝΑΡΞΗ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 2014

   Ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014, πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία την Τελετή Έναρξης του φετινού καρναβαλιού.


Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή των Φιλαρμονικών του Λουτρακίου, της Περαχώρας και της Κορίνθου, οι οποίες για πρώτη φορά, μέσα από μια διαφορετική παρουσία, έπαιξαν για τον κόσμο αποκριάτικες μελωδίες -και όχι μόνο-, δίνοντας έτσι ένα διαφορετικό ύφος στην τελετή έναρξης. Παράλληλα,  οι Μαζορέτες του Λουτρακίου, με τα εκπληκτικά χορευτικά τους, μάγεψαν τον κόσμο που παρευρέθηκε.
Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στα Μέλη των Φιλαρμονικών και στους Μαέστρους, κ. κ. Γλυκερία Μωραϊτάκη, Πελοπίδα Μαυρόπουλο, Κωνσταντίνο Ρίζο αλλά και στην χορογράφο των Μαζορετών κα. Άννα Ισούφη, οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.
Ο Δήμος θέλει επίσης να ευχαριστήσει θερμά, το 2ο και το 3ο Δημοτικό Σχολείο Λουτρακίου , τα μέλη της Χορωδίας Λουτρακίου,  το Γυμνάσιο και το Λύκειο Λουτρακίου  καθώς και το 2ο και 4ο Λύκειο Κορίνθου, τα οποία με την παρουσία αρμάτων υποστήριξαν την έναρξη των αποκριάτικων εκδηλώσεων.
Νωρίτερα την ίδια ημέρα, πραγματοποιήθηκε στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αγίων Θεοδώρων, Παιδικό Αποκριάτικο Πάρτι, με φουσκωτά και Dj ενώ το απόγευμα, στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Αγίων Θεοδώρων, με την συμβολή του 1ου και 2ου Δημοτικού Σχολείου, του Συλλόγου Γυναικών και του Πολιτιστικού Συλλόγου « ΤΟ ΠΡΑΘΙ » των Αγίων Θεοδώρων, πραγματοποιήθηκε Διαγωνισμός Πρωτότυπης Αυτοσχέδιας Φορεσιάς για μικρούς και μεγάλους, με εντυπωσιακές εμφανίσεις.
Την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014, πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία Ευαγγελιστρίας, υπό την αιγίδα του Δήμου και για 3η συνεχόμενη χρονιά από τον Εμπορικό Σύλλογο των Αγίων Θεοδώρων, το Κυνήγι του Θησαυρού. Φέτος για πρώτη φορά , πραγματοποιήθηκε Κυνήγι Θησαυρού για μικρούς αλλά και για μεγάλους, λόγω της μεγάλης συμμετοχής.
Ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αγίων Θεοδώρων, κ. Άγγελο Μποζίκη καθώς και την κα. Χαρούλα Πολύζου, για την εξαιρετική προετοιμασία αλλά και τη συνεργασία.
Τέλος, το ίδιο απόγευμα στο Λουτράκι , το Τμήμα Ευρωπαϊκών Χορών του Προμηθέα, υπό την διδασκαλία και τις χορογραφίες της κας. Ιωάννας Χατζηαθανασίου , παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία στην πλατεία του ΟΣΕ, μια φαντασμαγορική παράσταση με Λατινοαμερικάνους και Ευρωπαϊκούς χορούς, κλείνοντας έτσι τις πρώτες αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου.

Ο Δήμος Λουτρακίου - Περαχώρας- Αγίων Θεοδώρων, διατηρώντας ζωντανό το θεσμό του Καρναβαλιού, συνεργάζεται με όλους τους τοπικούς φορείς συνεχίζοντας την άρτια διοργάνωση του, με την εθελοντική συμμετοχή και προσφορά  πολιτών, φορέων και καρναβαλιστών.

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Κακούρος και η Δημοτική Σύμβουλος, κα. Σταυρούλα Λέζου ευχαριστούν θερμά, τους φορείς που συντελούν στην υλοποίηση του φετινού καρναβαλιού, όλους τους πολίτες που  εργάζονται εθελοντικά αλλά και τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου για τη συνεργασία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: