Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Ο ΒΑΡΩΝΟΣ ΜΙΝΧΑΟΥΖΕΝ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΦΑΝΤΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ
Ο ΒΑΡΩΝΟΣ ΜΙΝΧΑΟΥΖΕΝ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
Από το Loutraki One
Μιλάμε για παράνοια. Ο τύπος το τερμάτισε...
Όλο το Λουτράκι και οι γύρω περιοχές έχουν πάθει ντελίριο από τα γέλια μόλις έμαθαν ότι ο «υπηρεσιακός» δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης δια του γραφείου Tύπου του, κατηγορεί κάποιον για -άκουσον άκουσον- ψέματα!..
Τολμάει να απευθύνεται ο «υπηρεσιακός» δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης σε αυτούς που εξαπάτησε.
Μιλάει για ψέματα ο άνθρωπος που:
Παραπλανώντας τους δημότες κοινωνική αλληλεγγύη, έταξε το 20% του μισθού του, καθώς και των μισθών των αντιδημάρχων, του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου και των προέδρων των νομικών προσώπων.
Ο ίδιος ο νομικός του σύμβουλος και δικηγόρος της Λουτράκι Α.Ε. «συγγενής» - κουμπάρος του Δημήτρης Κονομόδης τον κατήγγειλε για ψέματα, για εξαπάτηση των δημοτικών συμβούλων λόγω απόκρυψης στοιχείων και για αυθαιρεσία!
Δεσμεύτηκε για την ΜΗ μετατροπή σε ανώνυμη εταιρεία της κοινοπραξίας Club Hotel Casino Loutraki (CHCL), κατηγορώντας εμμέσως ως προδότες αυτούς που το είχαν σκεφτεί και μόνο!
Έταξε τον προαστιακό ως βασική προτεραιότητα. Και όχι μόνο τον έταξε, αλλά δεσμεύτηκε και για τους σταθμούς σε Φιλοθέη και τερματισμό στην Αιγαίου.
Μίλησε και υποσχέθηκε δωρεάν παροχές και συνδρομές στους απόρους, στους πολύτεκνους και στους ανέργους.
Δεσμεύτηκε στους χρήστες και στις οικογένειες των πρόγραμμα πρόληψης και απεξάρτησης σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ και το ΚΕ.ΘΕ.Α.
Απέκρυψε το γεγονός ότι ζήτησε € 500.000 ετησίως από τον τέως διαχειριστή της CHCL για να χρηματοδοτήσει δήθεν «ανάγκες» της Λουτράκι Α.Ε.
Παρουσίασε στο δικαστήριο πλαστογραφημένα δικόγραφα.
Διέψευδε χωρίς αιδώ και περιστολή ότι πρόσφερε επιταγές απόρων, ενώ υπεξαίρεσε και δύο επιταγές.
Πήρε μαύρα χρήματα από προσωπικό λογαριασμό του μεγαλύτερου επιχειρηματία με συμφέροντα στον δήμο, και αφού επί 10 μήνες απέκρυπτε το γεγονός, έφερε θέμα στο Δ.Σ. της Λουτράκι Α.Ε. για αποδοχή «δωρεάς» χωρίς να λέει καν πόσα πήρε και τι τα έκανε αναλυτικά. Ο ορισμός της διαπλοκής και ύποπτης συναλλαγής!..
Είπε ψέματα για τη χρήση του κολυμβητηρίου 2 φορές από ιδιώτες.
Είπε ψέματα για την άμεση ίδρυση παρατηρητηρίου Απασχόλησης και γραφείου για τους ανέργους με ευθεία γραμμή συνεργασίας με τον ΟΑΕΔ, τα Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης και τα ευρωπαϊκά προγράμματα στήριξης.
Είπε ψέματα για την αναβάθμιση των ΚΑΠΗ σε Αγ. Θεοδώρους και Ίσθμια και για την ίδρυση άλλων.
Είπε ψέματα για το λιμενικό ταμείο και για τον πρώην πρόεδρο του.
Έβγαλε τον κόσμο στα διόδια και στην εθνική οδό για τη Soussaki Logistics αποκρύπτοντας το γεγονός ότι υπήρχε ήδη αδειοδότηση και ότι η άδεια δεν ήταν στην δικαιοδοσία της περιφέρειας Πελοποννήσου, ανεχόμενος και τους 2 αντιδημάρχους του που προπηλάκισαν τον περιφερειάρχη. Βέβαια το πρόσφατο αποτέλεσμα του δικαστηρίου, δικαίωσε την Σουλφούρ Ελλάς, αλλά πα.. πα.. πα και κο.. κο.. κο στο δήμο.
Κινητοποίησε το κόσμο περί δήθεν αγώνα για τις ανεμογεννήτριες στα Γεράνεια, αποκρύπτοντας το γεγονός ότι δεν ανήκει στη δικαιοδοσία του δήμου Λουτρακίου.
Δεσμεύτηκε στρατηγικά στους κατοίκους των Αγ. Θεοδώρων για το Σουσάκι περί γεωθερμικής ενέργειας, επιμήκυνσης τουρισμού, ύδρευση, ενέργεια, λουτροθεραπείες...
Είπε ψέματα για τη Διώρυγα Κορίνθου και τα έτοιμα σχέδια για τη συμμετοχή του δήμου Λουτρακίου.
Απέκρυψε το γεγονός των προσπαθειών για δημιουργία θυγατρικής της Λουτράκι Α.Ε., με αποτέλεσμα παραλίγο να κλείσει το μαγαζί και ευτυχώς που κινήθηκαν άλλοι...
Είπε ψέματα για τα γήπεδα περιφερειακά του Λουτρακίου.
Είπε ψέματα τάζοντας πίστα moto cross στη Περαχώρα.
ΕΙΠΕ ΨΕΜΑΤΑ
- για τους χώρους στάθμευσης (ο ένας εδώ και 2 χρόνια δεν έχει φωτισμό και πας με μαντεψιές... ο τουρισμός μας μάρανε),
- για τα ετήσια φεστιβάλ λόγου και τέχνης,
- για το ανοιχτό θέατρο 2.000 θέσεων στη Δεξαμενή,
- για τον τουρισμό και την ανάπτυξη (ας μην το πιάσουμε περισσότερο γιατί εδώ ήταν πολλά τα ψέματα και η κοροϊδία, αλλά και η πολιτική διαπλοκή),
- για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση,
- για τα ΚΕΠ.
Ακόμη δεν έχω γράψει πλείστα όσα άλλα, ή ακόμη δεν αναφέρω αυτά που λένε και μεταφέρουν διασταυρωμένα οι δημότες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: