Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Λουτράκι. ΚΟΙΤΑ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΨΕΜΑΤΑ!!!! Αν είναι δυνατόν !!!

Μιλάμε για παράνοια. Ο τύπος το τερμάτισε...

Όλο το Λουτράκι και οι γύρω περιοχές έχουν πάθει ντελίριο από τα γέλια μόλις έμαθαν ότι ο δήμαρχος Κ. Λογοθέτης δια του γραφείου τύπου του, κατηγορεί κάποιον για -άκουσον άκουσον- ψέματα.
Τολμάει να απευθύνεται ο δήμαρχος Κ. Λογοθέτης σε αυτούς που εξαπάτησε.
Μιλάει για ψέματα ο άνθρωπος που:
-- Παραπλανώντας τους δημότες κοινωνική αλληλεγγύη, έταξε το 20% του μισθού του, καθώς και των μισθών των αντιδημάρχων, του προέδρου του ΔΣ και των προέδρων των νομικών προσώπων.
--  Ο ίδιος ο νομικός του σύμβουλος και δικηγόρος της Λουτράκι ΑΕ τον κατήγγειλε για ψέματα, για εξαπάτηση των δημοτικών συμβούλων λόγω απόκρυψης στοιχείων και για αυθαιρεσία
-- Δεσμεύτηκε για την ΜΗ μετατροπή της Κοινοπραξίας σε ΑΕ, κατηγορώντας εμμέσως ως
προδότες αυτούς που το είχαν σκεφτεί και μόνο. 
-- Έταξε τον προαστιακό ως βασική προτεραιότητα. Και όχι μόνο τον έταξε, αλλά δεσμεύτηκε και για τους σταθμούς σε Φιλοθέη και τερματισμό στην Αιγαίου. 
-- Μίλησε και υποσχέθηκε δωρεάν παροχές και συνδρομές στους απόρους, στους πολύτεκνους και στους ανέργους
-- Δεσμεύτηκε στους χρήστες και στις οικογένειες των πρόγραμμα πρόληψης και απεξάρτησης σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ και το ΚΕ.ΘΕ.Α.  
-- Απέκρυψε το γεγονός ότι ζήτησε 500.000 ετησίως από τον διαχειριστή του Καζίνο για να χρηματοδοτήσει "ανάγκες" της Λουτράκι ΑΕ
-- Παρουσίασε στο δικαστήριο πλαστογραφημένα δικόγραφα
-- Διέψευδε χωρίς αιδώ και περιστολή ότι πρόσφερε επιταγές απόρων 
-- Πήρε μαύρα χρήματα από προσωπικό λογαριασμό από τον μεγαλύτερο επιχειρηματία με συμφέροντα στον δήμο, και αφού επί 8 μήνες απέκρυπτε το γεγονός, έφερε θέμα στο ΔΣ της Λουτράκι ΑΕ για αποδοχή "δωρεάς" χωρίς να λέει καν πόσα πήρε και τι τα έκανε αναλυτικά. Ο ορισμός της διαπλοκής και ύποπτης συναλλαγής.
-- Είπε ψέματα για τη χρήση του κολυμβητηρίου 2 φορές από ιδιώτες
-- Είπε ψέματα για την άμεση ίδρυση παρατηρητηρίου Απασχόλησης και γραφείου για τους ανέργους με ευθεία γραμμή συνεργασία με τον ΟΑΕΔ, τα κέντρα Επαγγελματικής κατάρτισης και τα Ευρωπαϊκά προγράμματα στήριξης. 
-- Είπε ψέματα για την αναβάθμιση των ΚΑΠΗ σε Αγ. Θεοδώρους και Ίσθμια και για την ίδρυση άλλων 
-- Είπε ψέματα για το λιμενικό ταμείο και για τον πρώην πρόεδρο του. 
-- Έβγαλε τον κόσμο στα διόδια και στην εθνική οδό για τη Soussaki Logistics αποκρύπτοντας το γεγονός ότι υπήρχε ήδη αδειοδότηση και ότι η άδεια δεν ήταν στην δικαιοδοσία της Περιφέρειας, ανεχόμενος και τους 2 αντιδημάρχους του που προπηλάκισαν τον Περιφερειάρχη. Βέβαια το πρόσφατο αποτέλεσμα του δικαστηρίου, δικαίωσε την Σουλφούρ Ελλάς, αλλά πα..πα..πα και κο..κο..κο στο δήμο.
-- Κινητοποίησε το κόσμο περί δήθεν αγώνα για τις ανεμογεννήτριες στα Γεράνεια, αποκρύπτοντας το γεγονός ότι δεν ανήκει στη δικαιοδοσία του Δήμου. 
-- Δεσμεύτηκε στρατηγικά στους κατοίκους των Αγ. Θεοδώρων για το Σουσάκι περί γεωθερμικής ενέργειας, επιμήκυνσης τουρισμού, ύδρευση, ενέργεια, λουτροθεραπείες.....
-- Είπε ψέματα για τη Διώρυγα και τα έτοιμα σχέδια για τη συμμετοχή του δήμου
-- Απέκρυψε το γεγονός των προσπαθειών για δημιουργία θυγατρικής της Λουτράκι ΑΕ, με αποτέλεσμα παραλίγο να κλείσει το μαγαζί και ευτυχώς που κινήθηκαν άλλοι...
-- Είπε ψέματα για τα γήπεδα περιφερειακά του Λουτρακίου 
-- Είπε ψέματα τάζοντας πίστα moto cross στη Περαχώρα
-- ΕΙΠΕ ΨΕΜΑΤΑ 
-- για τους χώρους στάθμευσης (ο ένας εδώ και 2 χρόνια δεν έχει φωτισμό και πας με μαντεψιές...ο τουρισμός μας μάρανε).....
-- για τα ετήσια φεστιβάλ λόγου και τέχνης....
-- για το ανοιχτό θέατρο 2.000 θέσεων στη Δεξαμενή....
-- για τον τουρισμό και την ανάπτυξη (ας μην το πιάσουμε περισσότερο γιατί εδώ ήταν πολλά τα ψέματα και η κοροϊδία, αλλά και η πολιτική διαπλοκή)....
-- για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση....
---για τα ΚΕΠ

.....................και ακόμη δεν έχω γράψει πλείστα όσα άλλα, ή ακόμη δεν αναφέρω αυτά που λένε και μεταφέρουν διασταυρωμένω οι δημότες. 

ΚΟΙΤΑ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΨΕΜΑΤΑ
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ να μιλάει για ψέματα 
 
Loutrali One

Δεν υπάρχουν σχόλια: