Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

ΜΕ ΠΟΙΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΑ ΑΠΟΛΑΒΕΤΕ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΝΟΨΕΙ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ;



Αγαπητέ Γιώργο Παπαγεωργίου ο γράφων δεν τα έχει πάρει από τον Γιώργο Γκιώνη



όπως συχνά πυκνά προσπαθείτε να τον σπιλώσετε ότι από κάπου τα παίρνει κατά την προσφιλή σας τακτική. Μην εξ ιδίων κρίνετε τα αλλότρια που αναζητείτε κουρδισμένα "juke box". Εάν έχετε αποδείξεις βγείτε να τις δημοσιοποιήσετε. Προκαλείσθε ανοικτά και δεν θα εμποδισθείτε σε τίποτα απολύτως.
Θα ήθελα να σας υποβάλω κάποια ερωτήματα τα οποία να απαντήσετε μόνος σας και χωρίς να σας ακούνε…
Είναι ψέματα ότι ο Γιώργος Γκιώνης είναι μπροστά σε προτιμήσεις σε Αγ. Θεοδώρους, Καλαμάκι, Πίσσια και Σχίνο;
Σε ποιόν κόσμο ζείτε; Εσείς δεν εκμυστηρευθήκατε ότι σε γκάλοπ που έχετε στη διάθεσή σας περνάτε στο β΄ γύρο με τον Γιώργο Γκιώνη πρώτο;
Είναι ψέματα ότι είστε θορυβώδης; Σε όποιον λέτε καλημέρα δεν προτείνετε στη μεγαλύτερη πλειοψηφία όσων χαιρετίζετε να τους εντάξετε και στο ψηφοδέλτιο;
Ποιά είναι η αποδοχή που έχετε στους Αγ. Θεοδώρους που είναι και ο μόνιμος τόπος κατοικίας σας; Τι υποστηρίζει η τοπική κοινωνία και δεν σας εμπιστεύετε; Αλήθεια ή ψέματα είναι ότι ισχυρίζονται δεν ψηφίζουμε Παύλο Παύλου δια του Γιώργου Παπαγεωργίου;
Πώς θα ήσασταν ικανοποιημένος; Αν δεν αποτύπωνα την πραγματικότητα κι κατέγραφα εκτίμηση κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σας;
Ο γράφων έχει εισπράξει τόση λάσπη από τον αρχηγό σας, που όπως έχετε διαπιστώσει δεν κολλάει όπως ακριβώς δεν κολλάνε τα ξερά ….. Αναλόγου περιεχομένου και περιεκτικότητας είναι και η δική σας λάσπη.
Ο γράφων δεν είναι προσκυνημένος, πολύ δε χειρότερα αυτόκλητα προσκυνημένος και ούτε πρόκειται να γίνει, γιατί από τη θέση αυτή το μόνον που κάνει είναι να προβάλλει κι όσο μπορεί να υπερασπίζεται τα συμφέροντα του Λουτρακίου με οποιονδήποτε βρίσκεται απέναντί του, ακόμα και με προσωπικό κόστος.
Μακάρι να το κάνατε αυτό για το συμφέρον του Λουτρακίου και πολλοί από εσάς τους υποψηφίους που ναι μεν έχετε κόστος όσοι έχετε χρήμα (και πολύ καλά κάνετε) για πέταμα, αλλά για να δελεάσετε ψηφοφόρους. Έτσι δεν είναι;
Έχετε ζητήσει από το γράφοντα να σας στηρίξει. Υπό ποιές προϋποθέσεις όταν δεν γνωρίζετε τα θέματα του Λουτρακίου; Γνωστές οι θέσεις σας για το κοινοπρακτικό, γνωστές για τη Γνωμοδότηση Τσοβόλα, γνωστές για τη μετατροπή σε ανώνυμη εταιρεία της κοινοπραξίας, γνωστές για τη Μαρίνα Λουτρακίου, μέχρι πρότινος τις θέσεις του αρχηγού σας «παπαγαλίζατε» για τον προαστιακό, όπως «παπαγαλίζετε» ότι ο γράφων στηρίζει τον Γιώργο Γκιώνη. Ξέρετε κάτι; Τέτοιους έχουμε.
Να απαλλαγεί ο τόπος θέλουμε και αναζητείται το νέο πρόσωπο. Όχι για να πάρει από αυτούς τη σκυτάλη της συμφοράς, αλλά για να φέρει την ανατροπή σε όλα αυτά που έχουν καταδικάσει τον τόπο στην κατάντια που βρίσκεται σήμερα.
Επειδή όμως ο αρχηγός σας έχει εμπειρία και μόνον, τίποτα άλλο, παρ’ όλα αυτά δεν έκανε ποτέ λόγο για ΕΥΔΑΠ, εν αντιθέσει με εσάς προκειμένου να εντυπωσιάσετε, χωρίς να γνωρίζετε, αλλά από απερισκεψία ανοίγετε κερκόπορτα για να χαθεί το πολυτιμότερο φυσικό αγαθό του τόπου, που δεν είναι άλλο από το μεταλλικό νερό Λουτρακίου.
Καλύτερα για εσάς νομίζω, είναι να επιστρέψετε στο συνδυασμό που σας ταιριάζει και ανήκετε, καθ’ ότι υιοθετείτε και πρεσβεύετε αυτές τις εγκληματικές για το Λουτράκι απόψεις. Φυσικά με την επιστροφή σας θα ενισχύσετε το ειδικό βάρος του παραπαίοντος συνδυασμού σας, καθ’ ότι εσείς ως επικεφαλής και υποψήφιος δήμαρχος θα προσδώσετε κύρος! Είναι καλύτερα η επιλογή αυτή, για να σταματήσετε να συμπεριφέρεσθε ως κακό κακέκτυπο όλων αυτών που κατάντησαν τον τόπο στη δυσχερή θέση που βρίσκεται σήμερα.
Μπορεί να μην έχετε υπόψη σας τον όρο αξιοπρέπεια και τη σημασία της λέξης, όμως για το γράφοντα είναι όρος απαράβατος και κανόνας ζωής.
Πάνος Ηλιακόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: