Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Γιατί εκεί πιστεύω ότι ενώπιον της δικαιοσύνης ο Κ. Λογοθέτης θα σπάσει την σιωπή του και το απόστημα

alt








Μάρτυρας κατηγορίας, ο πρώην Δήμαρχος Αγ.Θεοδώρων Α.ΠΕΤΡΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ    1-3-14 
                      ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ  ΑΠ.ΠΕΤΡΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΩΝ 



Αγαπητοί φίλοι, εσείς που με ρωτάτε κατά καιρούς και όλοι εσείς που θέλετε να μάθετε για την μηνυτήρια αναφορά που είχα καταθέσει στις 3-7-12 προς τον Κ.Εισαγγελία πλημμελειοδικών Κορίνθου κατά 1ον του Κωνσταντίνου Λογοθέτη, Δήμαρχου του Δήμου Λουτρικού Αγίων Θεοδώρων Κορίνθιας.
 2ον Παντός άλλου υπεύθυνου και επετείου, που έχει να κάνει με την απόκρυψη στοιχείων σχετικά με το που διέθεσε η πρώην  (ΔΗΚΕΠΑΘ) του πρώην δήμου Αγίων Θεόδωρων με προϊστάμενο τον Κ Δημήτριο Κων. Δέδε και νυν αντιδήμαρχο του Δήμου Λουτρακίου- Αγ.Θεόδωρων το ποσό των 309,936,69€ που εισέπραξε η (ΔΗΚΕΠΑΘ) από την μίσθωση των ακίνητων του αλσύλλιου (ΠΕΥΚΑΚΙ) από τον ενοικιαστή Ευάγγελο Μπεγιάζη.
3ον Που διέθεσε τα 27.000€ που εισέπραξε η (ΔΗΚΕΠΑΘ) από το πρόγραμμα βοήθεια στο σπίτι, και τα 30.000€ που πήραν δώρο από την MOTOR OIL, και επιπλέον ποσά έργα είχε πάρει η (ΔΗΚΕΠΑΘ) από τον πρώην Δήμο Αγ.Θεοδώρων την οκταετία 2003-2010.
Οκτώ εκατομμύρια φαγώθηκαν από τον πράσινο φόρο και κανένας δεν ξέρει μέχρι σήμερα που διετίθησαν .
Ο Κύριος Λογοθέτης ενώ ήταν υποχρεωμένος να δώσει εξηγήσεις, όχι σε έμενα αλλά στους Δημότες για το τι Δήμο παρέλαβε δυστυχώς κράτησε τη σιωπή του.  Οι παραπάνω ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ-ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ πηρέ τον δρόμο της και ο Κ.Εισαγγελέας πλημμελειοδικών Κορίνθου μας καλεί στις 13 Μάρτιου 2014 στο ακροατήριο, έμενα σαν μαρτύρα και τον Κ.Λογοθέτη κατηγορούμενο . Γι’ αυτό καλώ όλους εσάς που με ρωτάτε και θέλετε να μάθετε τι έγινε με την παραπάνω υπόθεση ελάτε στο Δικαστήριο στις 13 του Μάρτη, γιατί εκεί πιστεύω ότι ενώπιον της δικαιοσύνης ο Κ. Λογοθέτης θα σπάσει την σιωπή του και το απόστημα
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: