Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ



  
  
Τον Οκτώβρη του 2013 η Οργάνωση Μελών Λουτρακίου του ΣΥΡΙΖΑ,εκτιμώντας την κατάσταση στον Δήμο μας,αποφάσισε ομόφωνα στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές:


> 1. Να μην συνεργαστεί με τους ήδη υπάρχοντες συνδυασμούς που άσκησαν διοίκηση στον  Δήμο ,διότι έχουν τεράστια ευθύνη για την σημερινή κατάντια που έχει περιέλθει.
>
> 2. Να επιδιώξει μέσα από πλατιά συσπείρωση των δημοτών να εκφραστεί
> αυτοδιοικητικά η ΑΝΤΙΘΕΣΗ
> α) στα μνημόνια,αφού στερείται η Τ.Α  60%  των πόρων της
> β) στον " Καλλικράτη" που την μετατρέπει σε γραφειοκρατικό θεσμό και
> γρανάζι περάσματος της κυβερνητικής πολιτικής
> γ) στο Δημαρχοκεντρικό μοντέλο,που καταστρατηγεί την έννοια και την ουσία της αυτοδιοίκησης.
>
> Γνωρίζαμε ότι το εγχείρημα θα ήταν δύσκολο επειδή στηρίζεται στις αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες και όχι στο " αλάθητο" της μιας άποψης,επειδή  πρόθεσή μας ήταν η διεύρυνση της Δημοκρατίας και όχι άλλο ένα κομματικό ψηφοδέλτιο.
> Η διαδικασία που ακολουθήθηκε ήταν ΑΚΡΙΒΩΣ η προβλεπόμενη  από το
> οργανωτικό  πλαίσιο του ΣΥΡΙΖΑ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές Η Γενική Συνέλευση της Οργάνωσης Μελών αποφάσισε σύμφωνα με τις Δημοκρατικές αρχές και το καταστατικό του ΣΥΡΙΖΑ.
>
> -Εκτιμάμε πως η επιτυχία του εγχειρήματος της Πρωτοβουλίας Πολιτών,η μεγάλη συμμετοχή στις διαδικασίες,οδήγησε σε ΠΑΝΙΚΟ τους αντιπάλους. Αυτό πήρε εκρηκτικές διαστάσεις μετά την ΕΚΛΟΓΗ του Επικεφαλής.
>
> -Πιστεύουμε πως: Συμπεριφορές που είναι έξω από το ήθος της Αριστεράς,δεν σέβονται τις δημοκρατικές διαδικασίες και αποφάσεις είναι καταδικαστέες στο νου και την συνείδηση των αγωνιστών της Ριζοσπαστικής αριστεράς.
>
> -Καλούμε αυτές τις δυνάμεις της ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ να δυναμώσουν τις προσπάθειες τους,ν' αγκαλιάσουν την "Πρωτοβουλία Πολιτών" με την πεποίθηση ότι είναι η μόνη δύναμη για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ στον Δήμο.
>
>
>                                                                                                             
> Λουτράκι 13·3·2014
>
>                                                                                                              
> Γραφείο Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: