Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Συνάντηση της “Πρωτοβουλίας Πολιτών” Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων” με εκπροσώπους του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου








Την Πέμπτη , 8 Μαΐου 2014, συναντήθηκαν στο Αστυνομικό τμήμα Λουτρακίου  εκπρόσωποι της Αστυνομικής δύναμης  με τον υποψήφιο Δήμαρχο Δημήτρη Στάμου και αντιπροσωπεία υποψηφίων  Δημοτικών Συμβούλων.


Από την πλευρά του τμήματος  μετείχαν οι Δημήτρης ΤουμπανάκηςΔιοικητής , Ανδρέας Γεώργαρης – Υποδιοικητής  και ομάδα αστυνομικών  και από την «Πρωτοβουλία Πολιτών», εκτός από τον υποψήφιο Δήμαρχο, οι Ηλίας Κοφινάς , Γεώργιος Παύλου και Θεόδωρος Πέτρου .

Στη συνάντηση τέθηκαν το θέμα της αναγκαιότητας παραμονής και ενίσχυσης  του Α.Τ. Λουτρακίου καθώς και τα γενικότερα προβλήματα για τη λειτουργία του από τις μειωμένες δαπάνες σε οχήματα και  υλικοτεχνικά μέσα .

Η συνάντηση και ο γόνιμος διάλογος που αναπτύχθηκε είχε ως γνώμονα την κατάθεση προτάσεων και την εξεύρεση λύσεων στα επί μέρους προβλήματα καθώς και το πνεύμα συνεργασίας που πρέπει να διέπει τους φορείς, τον Δήμο και την Αστυνομία για την πρόληψη και την επίλυση των προβλημάτων παραβατικότητας.




Γραφείο Τύπου
“Πρωτοβουλία Πολιτών”
Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγ.Θεοδώρων
______________________________________________________________







  

Δεν υπάρχουν σχόλια: