Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

Η αυτοκτονία του Ρόμπιν Γουίλιαμς "πάγωσε" το Χόλιγουντ

Η αυτοκτονία του Ρόμπιν Γουίλιαμς `πάγωσε` το Χόλιγουντ




- Ο Ρόμπιν Γουίλιαμς βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στην Καλιφόρνια


- Όλα τα στοιχεία δείχνουν αυτοκτονία σύμφωνα με την αστυνομία
- Οι τελευταίες του εμφανίσεις και η μάχη του με την κατάθλιψη και το αλκοόλ
- Μπαράκ Ομπάμα, Στίβεν Σπίλμπεργκ, Μπέτ Μίντλερ, Σάλι Φίλντ, Μπεν Στίλερ, Στηβ Μάρτιν συγκλονισμένοι για τον χαμό τους φίλου τους
- Πως τον αποχαιρέτησε η Ακαδημία Κινηματογράφου
- Είχε κερδίσει Όσκαρ β ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του στον "Ξεχωριστό Γουίλ Χάντινγκ"
- Ποιός ήταν ο Ρόμπιν Γουίλιαμς
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Παγκόσμια θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού Ρόμπιν Ουίλιαμς, ο οποίος αυτοκτόνησε στα 63 του χρόνια. Τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης κατακλύστηκαν από πλήθος συλλυπητηρίων και μηνυμάτων τόσο από συναδέλφους του όσο και από απλούς πολίτες.

Μια από τις τελευταίες του φωτογραφίες τον περασμένο Ιούνιο
Μια από τις τελευταίες του φωτογραφίες τον περασμένο Ιούνιο
Ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα σε ανακοίνωσή του αναφέρθηκε στους πολλούς ρόλους που είχε ερμηνεύσει ο ηθοποιός: "Ο Ρόμπιν Ουίλιαμς αεροπόρος, γιατρός, τζίνι, νταντά, πρόεδρος, καθηγητής, Πίτερ Παν και ό,τι άλλο εκπροσωπούσε ανάμεσα σε αυτούς τους ρόλους. Αλλά ήταν μοναδικός...Η οικογένεια Ομπάμα εκφράζει τη βαθιά της θλίψη στην οικογένεια του Ρόμπιν, στους φίλους του και σε όλους όσοι μπόρεσαν να εκφραστούν χάρη στον Ρόμπιν Ουίλιαμς".
Η φωτογραφία είναι από ένα σουπερ μάρκετ κοντά στο κέντρο απεξάρτησης όπου βρέθηκε τον περασμένο Ιούλιο
Η φωτογραφία είναι από ένα σουπερ μάρκετ κοντά στο κέντρο απεξάρτησης όπου βρέθηκε τον περασμένο Ιούλιο
Το Χόλιγουντ θρηνεί τον χαμό ενός όχι μόνο ταλαντούχου, αλλά και εξαιρετικά αγαπητού ηθοποιού.

Η σύζυγός του Σούζαν Σνάιντερ αναφέρει σε ανακοίνωσή της: "Σήμερα το πρωί έχασα τον σύζυγό μου και τον καλύτερο φίλο μου, ενώ ο κόσμος έχασε έναν από πιο αγαπημένους του καλλιτέχνες και από τους ωραιότερους ανθρώπους. Είμαι συντετριμμένη".
"Ο Ρόμπιν ήταν μία καταιγίδα κωμικής ιδιοφυϊας και το γέλιο μας ήταν ο κεραυνός που τον συντηρούσε. Ήταν φίλος και δεν μπορώ να πιστέψω ότι έφυγε", αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο σκηνοθέτης Στίβεν Σπίλμπεργκ.

"Είμαι εμβρόντητος από τον χαμό του Ρόμπιν Ουίλιαμς: αξιοπρεπής, αξιοθαύμαστος, τεράστιο ταλέντο, συνεργάτης, γνήσια ψυχή", έγραψε ο Στιβ Μάρτιν στο Twitter.

Ο κωμικός Μπεν Στίλερ έγραψε κι εκείνος στο Twitter: "Τον γνώρισα όταν ήμουν 13 ετών και ήμουν μεγάλος θαυμαστής του κι ήταν τόσο ευγενής και τον παρακολουθούσα να είναι ευγενής με κάθε θαυμαστή του...Και με άλλους ηθοποιούς ήταν τόσο γενναιόδωρος και μεγαλοφυής. Τούς έκανε όλους να αισθάνονται ιδιαίτεροι και ίσοι δίπλα του, παρότι ο ίδιος ήταν η μεγαλοφυία".



Ο κωμικός Τσέβι Τσέις είπε: "Ο Ρόμπιν κι εγώ είμασταν πολύ καλοί φίλοι, υποφέραμε κι οι δύο από την ίδια, ελάχιστα γνωστή, πάθηση: την κατάθλιψη. Ποτέ δεν θα μπορούσα να φανταστώ ότι θα τελείωνε έτσι η ζωή του και η δική μας μαζί του. Ο θεός να αναπαύει την ψυχή του και να μας ευλογεί που τον ζήσαμε! Δεν μπορώ να το πιστέψω".

Ο παραγωγός Ντέιβιντ Ι.Κέλι, δημιουργός της τηλεοπτικής σειράς "The Crazy Ones" στην οποία πρωταγωνιστούσε ο Ουίλιαμς, αναφέρει σε ανακοίνωσή του: "Το ταλέντο του ήταν επικό. Αλλά το ίδιο κι ίσως περισσότερο ήταν η καλοσύνη και η ανθρωπιά του. Μία ευγενική ψυχή που μας άγγιξε όλους".
Η μαρκίζα του περίφημου Laugh Factory στο Λος Αντζελες αποχαιρετα τον Ρόμπιν Γουίλιαμς με αυτό τον τρόπο
Η μαρκίζα του περίφημου Laugh Factory στο Λος Αντζελες αποχαιρετα τον Ρόμπιν Γουίλιαμς με αυτό τον τρόπο
Τα στελέχη της αμερικανικής εταιρείας παραγωγής κινηματογραφικών ταινιών Twentieth Century Fox, που δημιούργησε τη σειρά αυτή, σχολίασαν: "Ο Ρόμπιν Ουίλιαμς ήταν ένας γίγαντας της κωμωδίας και παρότι τον γνωρίσαμε προσωπικά μόνο μία τηλεοπτική σεζόν, ήταν ζεστός και αστείος άνθρωπος και αληθινός επαγγελματίας".










Δεν υπάρχουν σχόλια: