Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Διαδικτυακό φλερτ: Οι γυναίκες θέλουν… καρδούλες, οι άντρες στέλνουν φωτό με πέη!



50

Με αποτέλεσμα το ασθενές φύλο να «ξενερώνει» και να μην προχωρά στην πράξη της απιστίας – Προτιμούν ένα αισθησιακό βλέμμα (36%) από ένα πέος σε στύση (9%)
Πού αρχίζει και πού τελειώνει ένα διαδικτυακό φλερτ, όταν μάλιστα οι δύο… άγνωστοι είναι και δεσμευμένοι;


Καθώς φαίνεται, η… όρεξη για απιστία «κόβεται» στις γυναίκες, όταν το ερωτικό αντικείμενο του πόθου τους καταπατά κάθε έννοια ρομαντισμού, στέλνοντας φωτογραφία με το… πέος του!
Σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση της Victoria Milan, κορυφαίας ιστοσελίδας, που παρέχει υπηρεσίες σε δεσμευμένους που αναζητούν μια απιστία, το 72% των 2.500 γυναικών-μελών που ερωτήθηκαν, απάντησαν ότι έχουν λάβει φωτογραφίες που εικονίζουν… πέη.
Φαίνεται ότι για τους άντρες το μέγεθος, το μήκος, το σχήμα και η διάμετρος δεν έχουν πια σημασία, αν δεν συνοδεύονται από τον κατάλληλο φωτισμό και τη σωστή γωνία λήψης. Ωστόσο, όσο πιο πολύ επικεντρώνεται στο πέος μια φωτογραφία, τόσο λιγότερο ελκυστική είναι για τις γυναίκες.
Μια φωτογραφία του πέους σε στύση υστερεί έναντι μιας κοντινής λήψης του προσώπου με αισθησιακό βλέμμα (με 9% έναντι 36% των ψήφων, αντίστοιχα), αλλά και έναντι μιας συμβατικής «selfie» χωρίς μπλούζα, βγαλμένης στον καθρέφτη (11% των ψήφων).
«Οι γυναίκες-μέλη που αναζητούν μια απιστία στην ιστοσελίδα μας, δηλώνουν ότι ερεθίζονται ιδιαίτερα από τα πονηρά μηνύματα με φωτογραφίες, καθώς είναι προφανές ότι μια εικόνα μπορεί να βάλει φωτιά σε μια διαδικτυακή σχέση, ειδικά αν πρόκειται για ένα φλερτάκι, το οποίο δεν να οδηγήσει ποτέ σε σαρκική επαφή στον πραγματικό κόσμο» αναφέρει ο Sigurd Vedal, ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Victoria Milan.
«Όμως, αν και οι άντρες θεωρούν πως το πρώτο που ενδιαφέρει τις γυναίκες σε μια απιστία είναι το πέος, φαίνεται πως εκείνες μένουν πιστές στις πιο ρομαντικές αντιλήψεις τους, ακόμα και όταν πρόκειται για τη νέα μανία στο Διαδίκτυο. Κατά συντριπτική πλειοψηφία, οι γυναίκες συνεχίζουν να προτιμούν ένα κοντινό του προσώπου με αισθησιακό βλέμμα» συνοψίζει ο κ. Vedal.
Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης
– Έχετε λάβει φωτογραφία πέους κατά τη διάρκεια ενός διαδικτυακού φλερτ;
Ναι (72%)
Όχι (28%)
– Ποια selfie βρίσκετε πιο ερεθιστική;
Ένα πέος σε στύση (9%)
Μια ολόσωμη γυμνή φωτογραφία (16%)
Ένα πέος με μια δόση χιούμορ (με φιόγκο για παράδειγμα) (28%)
Φωτογραφία στον καθρέφτη χωρίς μπλούζα (11%)
Κοντινό του προσώπου με αισθησιακό βλέμμα (36%)

Δεν υπάρχουν σχόλια: