Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η τρελή πορεία του Smart που σκόρπισε τον θάνατο




 
Τρεις νεκροί και άλλοι δύο ελαφρά τραυματίες, ήταν ο τραγικός απολογισμός του θανατηφόρου τροχαίου που σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης στην Πέτρου Ράλλη.


Το παραπάνω βίντεο του Alpha δείχνει τον τρόπο με τον οποίο κινήθηκε το Smart λίγο πριν χτυπήσει πάνω στο ταξί και μετέπειτα παρασύρει την πεζή γυναίκα, προσκρούσει στο περίπτερο και χτυπήσει και τους άλλους πεζούς.
Νεκροί είναι μία γυναίκα και ένας άνδρας ο οποίος ήταν αστυνομικός που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας αλλά και η 24χρονη που ακρωτηριάστηκε και νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση. Οι σοροί των δύο μεταφέρθηκαν την Τετάρτη στο Κρατικό της Νίκαιας.
O 23χρονος αστυνομικός που έχασε τη ζωή του υπηρετούσε στην Αττική Οδό και είχε πάει στη Διεύθυνση Αλλοδαπών για εκπαίδευση στην αντιμετώπιση περιστατικών του ιού Έμπολα.
"Έτρεχε σαν τρελός", λέει ένας άνδρας που είδε το δυστύχημα και τον διαμελισμό της γυναίκας που περπατούσε μπροστά από το περίπτερο. Ο σύζυγος της ήταν επίσης παρών εκείνη τη στιγμή και λίγο μετά διακομίστηκε στον Ευαγγελισμό σε κατάσταση ισχυρού σοκ.
Σοκαρισμένοι ήταν και όσοι άλλοι αντίκρισαν τις σκηνές τρόμου "Ούτε σε ταινία δε συμβαίνει αυτό. Είναι αδιανόητο. Δεν ήταν στην Εθνική οδό, στην Πέτρου Ράλλη ήταν", ανέφεραν.
Όλα άρχισαν όταν ο οδηγός ενός αυτοκινήτου (smart) , ο οποίος είναι πιθανότατα αλλοδαπός, τράκαρε με ένα ταξί.
Στη συνέχεια ανέπτυξε ταχύτητα και αφού μπήκε στο δεξί ρεύμα της Πέτρου Ράλλη, με κατεύθυνση τη Νίκαια, έπεσε επάνω σε περίπτερο και παρέσυρε και διαμέλισε μία γυναίκα, καθώς και τον αστυνομικό που την ώρα εκείνη έβγαινε από το κτίριο της Διεύθυνσης Αλλοδαπών.
Ο οδηγός του μικρού αυτοκινήτου προκάλεσε, επίσης και καραμπόλα τριών αυτοκινήτων, και τραυμάτισε έναν άνδρα και μία γυναίκα, η οποία νοσηλευόταν σε σοβαρή κατάσταση στο Γενικό ατικό Νίκαιας. Η γυναίκα υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, καθώς έχει ακρωτηριαστεί στο πόδι αλλά τελικά κατέληξε το πρωί της Πέμπτης.
Στο χώρο του δυστυχήματος έφτασαν άμεσα η Πυροσβεστική, η Αστυνομίας και του ΕΚΑΒ,διασώστες του οποίου άρχισαν να μαζεύουν τραυματίες και να τους πηγαίνουν στα νοσοκομεία.


στην Π. Ράλλη από CDemo83

Το μοιραίο δυστύχημα στην Π. Ράλλη από CDemo83

Δεν υπάρχουν σχόλια: