Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Νέα φρίκη των τζιχαντιστών - Λιθοβόλησαν μέχρι θανάτου ζευγάρι για μοιχεία και αποκεφάλισαν τέσσερις άνδρες - Σοκαριστικές φωτογραφίες



Νέα φρίκη των τζιχαντιστών - Λιθοβόλησαν μέχρι θανάτου ζευγάρι για μοιχεία και αποκεφάλισαν τέσσερις άνδρες - Σοκαριστικές φωτογραφίες


- Νέες φωτογραφίες προκαλούν ανατριχίλα για την δράση των τζιχαντιστών στην Συρία
- Προχωρούν σε φρικιαστικές εκτελέσεις στο όνομα του νόμου της Σαρία
- Λιθοβολούν ζευγάρι που κατηγορήθηκε για μοιχεία και αποκεφαλίζουν τέσσερις άνδρες για... βλασφημία
- Για ένατη φορά βιντεοσκοπούν λιθοβολισμό και δημοσιεύουν τα ντοκουμέντα του τρόμου στα social media
- Και όλα αυτά με ένα πλήθος να παρακολουθεί... πρώτη σειρά

Η δράση των τζιχαντιστών στην Συρία μοιάζει σαν εφιάλτης δίχως τέλος, με τους ίδιους να φαίνονται σα να προσπαθούν να ξεπεράσουν τον ίδιο τους τον (κακό) εαυτό στις πράξεις φρικαλεότητας.

Τελευταία πράξη αυτού του δράματος, ο δημόσιος λιθοβολισμός από την πλευρά των μαχητών του Ισλαμικού Κράτους ενός ζευγαριού με την κατηγορία της μοιχείας κι αυτό στο πλαίσιο εφαρμογής του νόμου της Σαρία.

Μάλιστα, πιστοί στις προσφιλείς τους συνήθειες και στην... εποχή που ζούμε, με την τεχνολογία να κυριαρχεί, οι τζιχαντιστές δημοσιεύουν τα ντοκουμέντα της αβρότητας στα social media, για να μπορεί να τα δει όλος ο κόσμος.
ΦΩΤΟ - ibtimes.co.uk
Λιθοβολισμός μέχρι θανάτου


Οι εξτρεμιστές δημοσίευσαν φωτογραφίες που απεικονίζουν λεπτό προς λεπτό τον θάνατο διά λιθοβολισμού, ενός ζευγαριού που κατηγορήθηκε ότι διέπραξε μοιχεία, αλλά και τον αποκεφαλισμό τεσσάρων ανδρών με την κατηγορία της βλασφημίας.


Ο λιθοβολισμός συνέβη στην μικρή πόλη της Συρίας, Manbij, στην επαρχία Aleppo. Μάλιστα, πιστεύεται πως είναι η ένατη φορά που το Ισλαμικό Κράτος κινηματογράφησε την απεχθή αυτή πράξη και διέρρευσε τις φωτογραφίες στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με την δήλωση που συνόδευε το φρικιαστικό υλικίο, ένας παντρεμένος άνδρας και μία επίσης παντρεμένη γυναίκα διέπραξαν μοιχεία και τιμωρήθηκαν με την συγκεκριμένμη ποινή.


Η φρίκη είχε και... κοινό


Το χειρότερο βεβαίως είναι πως ο λιθοβολισμός έγινε παρουσία δεκάδων... "θεατών", κυρίως ανδρών αλλά και παιδιών, οι οποίοι παρακολουθούσαν το σοκαριστικό θέαμα μασκοφόρων μαχητών να κουβαλούν τα όπλα τους ανάμεσα στις ορδές των ανθρώπων.
ΦΩΤΟ - ibtimes.co.uk
ΦΩΤΟ - ibtimes.co.uk
Οι εικόνες αυτές έρχονται στην επιφάνεια λίγες μέρες μετά τον λιθοβολισμό ενός ακόμη άνδρα με την ίδια κατηγορία, αυτή της μοιχείας, σε μία επαρχία του Ιράκ.Οι φωτογραφίες δείχνουν έναν άνδρα με τα χέρια δεμένα πίσω από την πλάτη, μία λευκή κορδέλα στα μάτια. Ο άνδρας γονατίζει και στη συνέχεια πέφτει αναίσθητος, μετά τα απανωτά χτυπήματα από τις πέτρες...
ΦΩΤΟ - ibtimes.co.uk
ΦΩΤΟ - ibtimes.co.uk
Μία άλλη φωτογραφία δείχνει ένα πλήθος ντόπιων να είναι συγκεντρωμένοι για να δουν την σοκαριστική πράξη, με πολλούς μαχητές του ΙΚΙΛ να κρατούν μεγάλες πέτρες, τις οποίες στη συνέχεια εκσφενδόνισαν εναντίον του άνδρα.

Ο αποκεφαλισμός των τεσσάρων


Εκτός από τον λιθοβολισμό, στην επιφάνεια ήρθαν εικόνες από τον αποκεφαλισμό τεσσάρων ανδρών που κατηγορήθηκαν για βλασφημία, σε ένα μικρό χωριό της επαρχίας της Συρίας Χομς.


Και σε αυτή την περίπτωση, συγκεντρωμένο πλήθος ανρθώπων παρακολουθεί τις αποτρόπαιες πράξεις των τζιχαντιστών, με τους τέσσερις άνδρες να εχουν δεμένα τα χέρια πίσω από την πλάτη και δεμένα τα μάτια, ενώ ο εκτελεστής τους είναι ντυμένος με μαύρη περιβολή και έχει -ως συνήθως- καλυμένο το πρόσωπό του, αφού φοράει κουκούλα.

Σε ένα εφιαλτικό καρέ, ο εκτελεστής απεικονίζεται δευτερόλεπτα πριν αποκεφαλίσει τα θύματα, ενώ οι υπόλοιπες φωτογραφίες, που απεικονίζουν τα άψυχα, αποκεφαλισμένα κορμιά των "κατηγορουμένων", δεν είναι προς δημοσίευση...
ΦΩΤΟ - ibtimes.co.uk
Στη δήλωση των τζιχαντιστών για τους αποκεφαλισμούς, αναφέρεται πως "ο Αλλάχ τους καταράστηκε και τους προετοίμασε για εξευτελιστική τιμωρία".

Πηγή: ibtimes.co.uk
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: