Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Εικόνες σοκ: Τίγρεις τρώνε ζωντανό τιγράκι




 Επίθεση από τρεις τίγρεις δέχθηκε ένα τιγράκι σε πάρκο της ανατολικής Κίνας. ΠΡΟΣΟΧΗ! Οι εικόνες είναι ιδιαίτερα σκληρές (Pics)

Άναυδοι έμειναν οι επισκέπτες ενός πάρκου άγριων ζώνη στην επαρχία Shandong στην ανατολική Κίνα, όταν είδαν τρεις τίγρεις να κατασπαράσσουν ένα μικρό τιγράκι.
Στις φωτογραφίες σοκ που δόθηκαν στη δημοσιότητα, οι τρεις τίγρεις της Σιβηρίας, έχουν ακινητοποιήσει το λευκό τιγράκι της Βεγγάλης και το τρώνε ζωντανό!
"Στην αρχή νομίσαμε ότι απλά έπαιζαν, ωστόσο στη συνέχεια κράτησαν το τιγράκι στο έδαφος. Στη συνέχεια δύο από αυτές τράβηξαν τα πόδια και η τρίτη το δάγκωσε στο λαιμό" είπε αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού και πρόσθεσε ότι οι παριστάμενοι γρήγορα κατάλαβαν ότι το τιγράκι αποτελούσε την... τροφή τους!
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τίγρεις είχαν μείνει νηστικές και αυτό οδήγισε στη φρικτή αυτή επίθεση.
Εκπρόσωπος του πάρκου πάντως διέψευσε ότι οι τίγρεις δεν είχαν τροφή και δήλωσε ότι συχνά οι νεαρές τίγρεις εξασκούν τις κυνηγετικές τους ικανότητες με τέτοιου είδους επιθέσεις.
Η τίγρη της Σιβηρίας είναι το μεγαλύτερο αιλουροειδές της γης και υπό κανονικές συνθήκες δεν έρχεται σε επαφή με άλλες τίγρεις. Αν μια τίγρη άλλου είδους, βρεθεί στην περιοχή της, τότε είναι πιθανό να δεχθεί επίθεση.




 






 

Δεν υπάρχουν σχόλια: