Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

"Αυτά γίνονται μόνο στην Ελλάδα"



`Αυτά γίνονται μόνο στην Ελλάδα`


Ο Γιάννης Καλμαζίδης δεν μπόρεσε να χαρεί τη μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ολυμπιακό λόγω των εικόνων ντροπής στο κλειστό "Μελίνα Μερκούρη".

 

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε στον NovaΣπορ FM...

Για την καλή εικόνα του ΠΑΟΚ: «Δεν παύει να είναι μια έκπληξη από τον ΠΑΟΚ. Νομίζω πως είναι από τις ελάχιστες φορές που διεκδικεί κάτι τόσο καλό όπως φέτος. Είναι μια πρωτόγνωρη κατάσταση αυτή για την ομάδα».

Για τον Γκόμεζ: «Ο Γκόμεζ είναι ένας πολύ καταρτισμένος παίκτης με μεγάλη εμπειρία σε Παγκόσμιο επίπεδο, όμως, οι καλές εμφανίσεις προέρχονται συνολικά από όλη την ομάδα. Είναι το βαρύ πυροβολικό της ομάδας, αλλά για να φτάσει η μπάλα σε αυτόν είναι από πίσω μια ομαδική προσπάθεια από δώδεκα παιδιά τα οποία δουλεύουν».

Για τα επεισόδια: «Ενώ είμαι τόσο χαρούμενος που καταφέρνουμε και παίζουμε τόσο καλά και νικάμε μέσα σε μια τέτοια έδρα με καλή εικόνα της ομάδος, απογοητεύομαι πολύ. Είναι ζούγκλα, θέλουμε να λέμε πως είμαστε Έλληνες που έχουμε διδάξει πρώτοι τον πολιτισμό και τη δημοκρατία και λειτουργούμε αντίθετα. Έχω παίξει σε όλο το κόσμο και αυτό δεν συμβαίνει πουθενά αλλού».

Για την ένταση και από πού πηγάζει: «Δεν μπορώ να καταλάβω από πού μεταφέρεται η ένταση αυτή. Από το ποδόσφαιρο; Υπάρχουν πολλά που σε απογοητεύουν. Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια και εμείς και όλες οι ομάδες καθώς το βόλεϊ είναι κάτι σαν μία μεγάλη οικογένεια. Τη μια χρόνια είμαστε εδώ και την άλλη αλλού. Συμβαίνουν συχνά αυτά. Μην αδικούμε βέβαια τις ομάδες της επαρχίας όπου παρατηρούνται λιγότερα συχνά τέτοια φαινόμενα. Κάθε χρόνο λέμε πως πρέπει να σταματήσουν τα επεισόδια και η βία στα γήπεδα. Έγινε ένα καταπληκτικό παιχνίδι αλλά η εικόνα αυτή χαλάει την ομορφιά του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: