Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

ΛΟΥΤΡΑΚΙ-Δημότες ... 2 Ταχυτήτων





Ένα ζήτημα που απασχολεί καιρό τώρα τους Δημότες του Δήμου μας, είναι η κατάργηση  του
κονδυλίου εκκένωσης βόθρων που έδινε ο πάλαι ποτέ πλούσιος Δήμος μας για κάθε οικία, γεγονός που πλέον με την οικονομική κατάσταση είναι αντικείμενο επιβαρύνει σοβαρά τους οικιακούς προϋπολογισμούς.



Δυστυχώς, και η σημερινή Δημοτική Αρχή μη διαφέροντας σε τίποτα από τις προηγούμενες, προβάλλει την ίδια χιλιοειπωμένη δικαιολογία περί οικονομικής δυσπραγίας, οδηγώντας ιλαροτραγικά τη σκέψη μας ότι η ''έλλειψης χρημάτων... οδηγεί εκτός των άλλων και στη  στάση εκκενώσεως''!!!
Γιατί βέβαια η επιβάρυνση  για κάθε σπίτι είναι στις μέρες τόσο μεγάλη ώστε ο κάθε δημότης αδυνατεί να καλύψει μόνος του και εξ ολοκλήρου την ανάγκη αυτή καλώντας μάλιστα ιδιωτικές εταιρίες οι οποίες χωρίς γενικότερη σύμβαση ζητούν  πολλές φορές ότι θέλουν από τους ανήμπορους Δημότες.
Πρέπει δε να δηλώσω ότι σε επίσκεψή μου στη ΔΕΥΑΛ είχα θέσει το θέμα  στον κκ. Πρόεδρο ο οποίος κατανόησε βέβαια το πρόβλημα ,χωρίς όμως να υπάρξει κάποια θετική εξέλιξη στο θέμα αυτό.
Για τους ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ αλλά και για μένα προσωπικά, η έλλειψη του δικτύου αποχέτευσης  στα προάστια του Δήμου μας αλλά και η παντελής απουσία κάποιας μορφής σύμβασης μεταξύ του Δήμου και των εταιρειών ώστε να παρέχονται υπηρεσίες σε χαμηλές τιμές,  καθιστά ''μονόδρομο'' την επαναφορά του συγκεκριμένου κοινωνικού μέτρου, εφόσον φυσικά επανακοστολογηθεί και  εξασφαλιστούν όλοι εκείνοι οι  σχετικοί πόροι που θα το μονιμοποιήσουν και θα ανακουφίζοντας έμπρακτα και άμεσα τους Δημότες.
Γνωρίζουμε όλοι τις  οικονομικές δυσκολίες των καιρών μας.
Γι αυτόν ακριβώς το λόγο ,το συγκεκριμένο πρόβλημα πρέπει να βρει άμεσα τη λύση του.
Γιατί  τα προβλήματα των Δημοτών δε μπορούν να περιμένουν.
Γιατί αυτό  επιτάσσει η παρουσία μας εδώ.

ΜΑΓΔΑ ΓΚΙΩΝΗ-ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ
ΤΟΠΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ




www.novelradio.gr
www.novel918.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: