Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Σκοτώθηκε η κόρη του Στέλιου Παπαθεμελή - Οι αντιδράσεις του πρώην υπουργού για τη βουτιά θανάτου από τον 7ο όροφο πολυκατοικίας (Φωτό)!


Σκοτώθηκε η κόρη του Στέλιου Παπαθεμελή - Οι αντιδράσεις του πρώην υπουργού για τη βουτιά θανάτου από τον 7ο όροφο πολυκατοικίας (Φωτό)!
 Η Ελένη Παπαθεμελή σκοτώθηκε στο σημείο που βλέπετε στην Θεσσαλονίκη, μετά από βουτιά θανάτου 
 

- Σε κατάσταση σοκ ο Στέλιος Παπαθεμελής από την ανείπωτη τραγωδία που συγκλονίζει τη χώρα
- Τι λέει ο πρώην υπουργός για τη μοιραία πτώση που στοίχισε τη ζωή στην 48χρονη γυναίκα
- Ποια ήταν η Ελένη Παπαθεμελή και τι λένε οι άνθρωποι που τη γνώριζαν και μιλούσαν μαζί της
ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ

Η τραγωδία συγκλονίζει τη χώρα τις τελευταίες ώρες, με τον πρώην υπουργό να είναι συντετριμμένος και να υποστηρίζει, σύμφωνα με το seleo.gr, ότι πρόκειται για δυστύχημα καθώς όπως λέει η κόρη του γλίστρησε από το μπαλκόνι την ώρα που πήγε να φτιάξει το κοντάρι της σημαίας που υπήρχε εκεί.
Από την πλευρά τους οι αστυνομικοί αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα και ερευνούν και αυτό της αυτοκτονίας. Σύμφωνα με το περιβάλλον του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ η 48χρονη δεν είχε τις πολιτικές φιλοδοξίες του πατέρα της αλλά ήταν όλα αυτά τα χρόνια στο πλευρό του και τον βοηθούσε στο πολιτικό του γραφείο. Οπως λένε «της άρεσε ο χορός, η ζωγραφική και ήταν ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο πλάσμα.»

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 20.00 χθες το βράδυ. Η 48χρονη γυναίκα βρισκόταν στον 7ο όροφο του κτιρίου όπου διατηρεί και το πολιτικό του γραφείο ο Στέλιος Παπαθεμελής και υπό αδιευκρινιστες συνθήκες βρέθηκε στο κενό.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως το ΕΚΑΒ και η αστυνομία αλλά δυστυχώς ήταν πολύ αργά. Από την αστυνομία έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα, προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια που οδήγησαν την κόρη του πρώην υπουργού στο κενό από τον έβδομο όροφο του κτιρίου επί της οδού Ερμού.
ΦΩΤΟ από seleo.gr
ΦΩΤΟ από seleo.gr
ΦΩΤΟ από seleo.gr
ΦΩΤΟ από seleo.gr

Συνεργάτες του Στέλιου Παπαθεμελή, μιλούν για την καλοσύνη της κοπέλας, που βοηθούσε πάντα όποιον είχε ανάγκη, είτε ήταν ένα μικρό ζωάκι είτε ένας συμπολίτης μας που βρισκόταν σε δύσκολη θέση. ''Ήταν μια γυναίκα εξαιρετική την οποία αγαπούσαν όλοι όσοι τη γνώριζαν'' αναφέρουν άνθρωποι από το περιβάλλον του πρώην υπουργού.

ΦΩΤΟ από seleo.gr

Εν τω μεταξύ η πληροφορία που ήθελε την γυναίκα που έπεσε από το μπαλκόνι του 7ου ορόφου της πολυκατοικίας στη Θεσσαλονίκη να ονομάζεται Αγγελική Παπαθεμελή και να πρόκειται για τη γνωστή ηθοποιό διαψεύστηκε από το πολιτικό γραφείο του κυρίου Παπαθεμελή.

Όπως διευκρινίζεται η γυναίκα που πέθανε ήταν αδελφή της κας Αγγελικής Παπαθεμελή, η μεγαλύτερη σε ηλικία κόρη του πρώην Υπουργού που ζούσε στη Θεσσαλονίκη και ονομαζόταν Ελένη

Δεν υπάρχουν σχόλια: