Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΩΝΗΣ: ''ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΦΗΣΕΙ ΕΤΣΙ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ''!





Η προγραμματισμένη συνάντηση των μελών του Αθλητικού Ομίλου Περαχώρας και Περαχωριτών πραγματοποιήθηκε, χωρίς αποτέλεσμα, την Κυριακή, 12 Ιουλίου 2015, στο Πνευματικό Κέντρο Περαχώρας, με την παρουσία του Δημάρχου κ. Γιώργου Γκιώνη, των Αντιδημάρχων κ.κ. Αθανασίου Γεωργίου και Τάσου Σακελλαρίου, του Δημοτικού Συμβούλου και Προέδρου της Δ.Ε.Υ.Α.Λ.-ΑΓ.Θ. κ. Φίλιππα Θυμή, του Δημοτικού Συμβούλου κ. Ευάγγελου Βλάση και του Συμβούλου της Δημοτικής Κοινότητας Λουτρακίου-Περαχώρας κ. Μιχάλη Κλεπετσάνη.



Η εικόνα της μη ικανοποιητικής προσέλευσης θλιβερή, παρά την εκστρατεία ενημέρωσης για τη συνάντηση και ανάδειξης του όλου προβλήματος, μέσω των τοπικών μέσων μαζικής ενημέρωσης και της γραπτής ανακοίνωσης του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου.
Παρόντες, ένας μικρός αριθμός μελών του Αθλητικού Ομίλου Περαχώρας και απειροελάχιστος αριθμός κατοίκων της Περάχωρας.
Βασικός σκοπός της συνάντησης ήταν η συγκρότηση νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Όμως και πάλι δεν κατατέθηκε καμία υποψηφιότητα, αποδεικνύοντας ότι ένα ολόκληρο χωριό γύρισε κυριολεκτικά την πλάτη στον πιο ιστορικό του Σύλλογο. 
Αχτίδα φωτός η τοποθέτηση του Δημάρχου και στη συνέχεια των Αντιδημάρχων, οι οποίοι δήλωσαν για την ανακατασκευή του γηπέδου ''έχουμε ασχοληθεί με το θέμα, δεν το έχουμε αφήσει έτσι'', εκφράζοντας την πρόθεσή τους να δοθεί άμεση προτεραιότητα στην εξεύρεση των κονδυλίων για την τοποθέτηση χλοοτάπητα στον αγωνιστικό χώρο. 
Επιπλέον, ο κ. Γεωργίου προέβη σε αναδρομή των μέχρι σήμερα ενεργειών για το θέμα του γηπέδου, τόσο της παρούσας Δημοτικής Αρχής όσο και επί της θητείας της κατά τα έτη 2006-2010.
Η ατμόσφαιρα συναισθηματικά φορτισμένη για τους παρόντες, κάτι που θεωρείται απόλυτα δικαιολογημένο, επειδή έχουν προσφέρει τα μέγιστα είτε ως μέλη προηγούμενων δημοτικών συμβουλίων είτε ως ποδοσφαιριστές και δεν επιθυμούν τη διάλυση του Συλλόγου.
Το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο εξουσιοδοτήθηκε να διαχειριστεί το πρόβλημα και την λύση του μέχρι 12 Αυγούστου 2015 και στο μεσοδιάστημα να πραγματοποιηθεί και νέα συνάντηση μελών του Συλλόγου και Περαχωριτών. Ο επιμένων νικά. Οψόμεθα...!  
 Γράφει ο Γιάννης Β. Καραπανάγος

Δεν υπάρχουν σχόλια: