Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

ΣΗΜΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΚΑΙ ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ! (VIDEO)




  Γράφει ο Γιάννης Β. Καραπανάγος

Σήμα κινδύνου εκπέμπει ο Αθλητικός Όμιλος Περαχώρας. Η Ημερήσια Διάταξη της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα, προέβλεπε και τη διεξαγωγή αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής.
Καμία υποψηφιότητα για τα παραπάνω όργανα! Κανένας ενδιαφερόμενος! Απίστευτο κι όμως αληθινό! Ένα ολόκληρο χωριό γύρισε την πλάτη στην αθλητική του κυψέλη που τόσα χρόνια πρόσφερε, τα μέγιστα, στον ερασιτεχνικό αθλητισμό. 

 
Αυτό μεταφράζεται σε κατεβασμένα ρολά για τον πιο ιστορικό Σύλλογο του χωριού μας, αφού ιδρύθηκε το 1971 και παράδοση των κλειδιών του στο Πρωτοδικείο Κορίνθου.
Μια εξέλιξη κυριολεκτικά ντροπή για όλες και για όλους. 
Κραυγή αγωνίας και από το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο αντιμετώπισε πολλά και σοβαρά πρακτικά προβλήματα την τελευταία αγωνιστική περίοδο, λόγω μεταφοράς της ποδοσφαιρικής έδρας του Συλλόγου στα Ίσθμια. 
 
Τα μέλη του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου υπογράμμισαν ότι δεν θέτουν εκ νέου υποψηφιότητα γιατί ο κύκλος της προσφοράς τους έκλεισε. 
Επίσης τόνισαν ότι η φετινή αγωνιστική περίοδος παρουσίασε πολλά πρακτικά προβλήματα, λόγω έλλειψης γηπέδου με χλοοτάπητα και μεταφορά της έδρας της ομάδας στο γήπεδο των Ισθμίων, με αποτέλεσμα να επωμιστούν όλο το βάρος της επίλυσής τους που οδήγησε σε σωματική, ψυχική και οικονομική εξάντλησή τους.
 
Γι΄αυτό και προγραμματίστηκε νέα Γενική Συνέλευση των μελών του Συλλόγου την Κυριακή, 12 Ιουλίου 2015 και ώρα 11:00΄, στο Πνευματικό Κέντρο Περαχώρας. 
Η εξεύρεση βιώσιμων λύσεων για τη σωτηρία του Αθλητικού Ομίλου Περαχώρας είναι υπόθεση όλων μας.  Ο χρόνος τελειώνει και πρέπει να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων, χωρίς δικαιολογίες και αναφορές στο παρελθόν! Ενωμένοι πρέπει να είμαστε όλοι εκεί γιατί το μέλλον μας ανήκει!
 
Διαφορετικά, σε περίπτωση διάλυσής του, ο καθένας ξεχωριστά (Δημοτική Αρχή, τα μέλη του Συλλόγου και  οι κάτοικοι του χωριού μας) αναλαμβάνει τις ιστορικές ευθύνες που του αναλογούν!

Δεν υπάρχουν σχόλια: