Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

ΓΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ





Προς: Πρόεδρο & Διευθύνοντα   Σύμβουλο ΤΡΑΙΝΟΣΕ
            κ. Αθανάσιο Ζηλιασκόπουλο


Κοιν: κ. Γενική Γραμματέα Υπουργείο Υποδομών,Μεταφορών και Δικτύων(ΥΠ.Υ.Μ Δ)



Θέμα: Υπογραφή συμφωνίας για την παροχή έκπτωσης
Κύριε Ζηλιασκόπουλε,
Το Σωματείο Εργαζομένων Επιβατών Προαστιακού/ Ενεργοί Καταναλωτές με έδρα την Κόρινθο, ιδρύθηκε ως εξέλιξη της Ομάδας Εργαζομένων Επιβατών την οποία είχαμε ήδη συστήσει από το 2012. Ο σκοπός του Σωματείου μας είναι πολιτιστικός, μη κερδοσκοπικός και κυρίως η διεκδίκηση ευνοϊκών συνθηκών μεταφοράς από τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς που χρησιμοποιούν τα μέλη μας μετακινούμενα από τον τόπο κατοικίας τους έως τον τόπο εργασίας τους.
Στο πλαίσιο αυτό και σε συνεργασία με την Α’ ΕΛΜΕ Κορινθίας, απευθυνόμαστε προς εσάς ως Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ αιτούμενοι την υπογραφή συμφωνητικού παροχής έκπτωσης για τα δρομολόγια των προαστιακών γραμμών Αθηνών, σε συνέχεια της απόφασης διοίκησης να χορηγείται έκπτωση σε μεγάλες ομάδες επιβατών, ήτοι 20% για ομάδες άνω των εκατό ατόμων, με την προϋπόθεση της κεντρικής προαγοράς καρτών.
O Σ.Ε.Ε Π./Ε.Κ και η Α’ ΕΛΜΕ Κορινθίας, σας καλούμε να υπογράψουμε συμφωνία παροχής έκπτωσης από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ προς τα Σωματεία τα οποία εκπροσωπούμε. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία και παρακαλούμε να μας ορίσετε ημερομηνία συνάντησης για την υπογραφή συμφωνίας παροχής έκπτωσης.
Με τιμή,
ο Πρόεδρος,                                 ο Πρόεδρος ,
Σ.Ε.Ε.Π./Ε.Κ                               Α’ ΕΛΜΕ Κορινθίας


Δρόλιας Ευάγγελος


Σπύρος Σβερκούνος
Τμηματάρχης ΕΤΕ



Κάτοικος Κορίνθου

Δεν υπάρχουν σχόλια: