Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Ξέφυγαν οι παίκτριες ριάλιτι στην Μύκονο! Χορεύουν ημίγυμνες στο Super Paradise!

Μύκονος: Σκηνές αυστηρώς ακατάλληλες για ανηλίκους στο Super Paradise (Βίντεο)!


Οι κοπέλες δεν μπόρεσαν να αντισταθούν στον ερωτισμό που εκπέμπει το νησί των Ανέμων - Χορός και ερωτικά παιχνίδια με μπουκάλι σαμπάνιας...

Πικάντικα στιγμιότυπα από το ριάλιτι του ισπανικού MTV που γυρίζεται αυτές τις ημέρες στην Μύκονο, πολύ πριν αυτά προβληθούν για πρώτη φορά στην τηλεόραση, διέρρευσαν στο διαδίκτυο.

Όπως φαίνεται στα πλάνα, οι παίκτριες δεν μπόρεσαν να αντισταθούν στον ερωτισμό που εκπέμπει το νησί των Ανέμων. Έτσι, μία από τις κοπέλες που συμμετέχουν στο παιχνίδι, την ώρα που ήταν ανεβασμένη στην μπάρα του Super Paradise και χόρευε σε ξέφρενους ρυθμούς, ξεκούμπωσε το σουτιέν της μαγνητίζοντας φυσικά τα βλέμματα όλων των αρσενικών.

Φορώντας ναυτικό καπέλο και λικνίζοντας το καλλίγραμο κορμί της κέρναγε ποτά την παρέα της, ενώ με το μπουκάλι που κρατούσε στα χέρια της επιδόθηκε σε ερωτικά παιχνιδάκια.

Στην συνέχεια, οι δύο φίλες κατέβηκαν από την μπάρα, έγιναν ένα με τον κόσμο και ακολούθησε πανικός! Να σημειώσουμε πως τα επεισόδια της εκπομπής γυρίζονται στα καλύτερα σημεία της Μυκόνου, διαφημίζοντας τις αμέτρητες φυσικές ομορφιές της...

Δεν υπάρχουν σχόλια: