Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

ΟΡΓΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ, ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΠΕΡΙ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΚΟΛΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Την παραποίηση πρακτικών περασμένου Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου κατήγγειλε ο αντιπρόεδρος Άρης Μαρίνης, με τον φίλο και εξ’ απορρήτων του δημάρχου Λουτρακίου Γιώργου Γκιώνη, πρόεδρο του σώματος Γιώργο Ρουμελιώτη να απαντάει «και μια παραποίηση να έχει γίνει δεν πειράζει. Εσύ συμπλήρωσε από κάτω τα δικά σου».
Η βόμβα έσκασε όταν ο Άρης Μαρίνης αντέδρασε λέγοντας ότι δεν έχουμε αποφασίσει για τον συγκεκριμένο δικηγόρο που αναφερόταν στα πρακτικά και επρόκειτο για τον δικηγόρο Αθηνών Γιώργο Δανόπουλο. Εκείνη την στιγμή πετάχθηκε ο έτερος εκλεκτός του δημάρχου Γιώργου Γκιώνη, ο αντιδήμαρχος Πρασίνου - Καθαριότητας Σωτήρης Πέρρας, ο οποίος «ευλόγησε» την παραποίηση ισχυριζόμενος ότι «καλά αποφασίζει ο πρόεδρος και πράττει σωστά. Εσύ δεν θυμάσαι τι ψηφίσαμε και δεν ξέρεις τι σου γίνεται!» Ο Άρης Μαρίνης τον απέφυγε επικεντρώνοντας στην ουσία του θέματος και λέγοντας: «Δεν υπήρχε κανείς άξιος δικηγόρος από τους 25 συμπολίτες μας; Δεν υπήρχε κανείς άξιος από τον Δικηγορικό Σύλλογο Κορίνθου;» Με τον Γιώργο Ρουμελιώτη να απαντάει «αυτόν θέλαμε»! Τότε ο Άρης Μαρίνης του απάντησε «αυτόν που είχατε προσλάβει και στην Λουτράκι Α.Ε. με αμοιβή € 2.500 πλέον ΦΠΑ, προκειμένου να εκδώσει γνωμοδότηση για την νομιμότητα κατασκευής του νέου Υδροθεραπευτηρίου Ιαματικού Νερού Λουτρακίου;» Με την αποκάλυψη αυτή, εκτοξεύθηκε ο Σωτήρης Πέρρας λέγοντάς του «τί δουλειά έχεις να τα αναφέρεις αυτά τα πράγματα;»
Επισημαίνεται ότι στα παραποιημένα πρακτικά δεν αναφέρεται αμοιβή για τον δικηγόρο Γιώργο Δανόπουλο, ο οποίος προσλήφθηκε για να υποβάλλει ένσταση κατά του γραμματέα της Αποκεντρωμένης Περιφέρειας Πελοποννήσου - Δυτικής Ελλάδας - Ιονίων Νήσων γιατί είχε απορρίψει την απόφαση για τοποθέτηση παιχνιδιών στον χώρο έμπροσθεν του παλαιού ξενοδοχείου Beau Rivage, επιχείρηση στην οποία ο Γιώργος Ρουμελιώτης είχε αναλάβει τις ξυλουργικές εργασίες και με την έγκριση του Γιώργου Γκιώνη η επιχείρηση λειτουργούσε παράνομα, μέχρι την λήψη της νέας απόφασης που ελέγχεται;
Υπενθυμίζεται ότι νομική σύμβουλος στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λουτρακίου ήταν η Γεωργία Κουκουλά, αλλά απομακρύνθηκε από τον Γιώργο Ρουμελιώτη, γιατί είχε αντιδράσει ισχυριζόμενη ότι είναι παράνομες οι ενέργειες που σπεύδει να προβεί σε σχέση με την παραλιακή παράγκα ο πρόεδρος και εξ’ απορρήτων του δημάρχου.
LOUTRAKIPRESS

Δεν υπάρχουν σχόλια: