Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2015

Mεταγωνιστικό Δελτίο Τύπου Rail Running Diolkos 50 Kmimage
  Οι διοργανωτές της πρώτης επίσημης RAIL RUNNING  δοκιμασίας  με την επωνυμία ΔΙΟΛΚΟΣ, επιθυμούμε να συγχαρούμε τους αθλητές που πήραν μέρος και κατάφεραν  να τερματίσουν όλοι,  σ’  ένα πρωτόγνωρο περιβάλλον με μοναδικά απαιτητικό  τερέν.


   Κατανοώντας και συμμεριζόμενοι  τις οποιεσδήποτε  επιφυλάξεις που μπορεί να προξενεί το καινούριο, θα θέλαμε να αναδείξουμε την αντιληπτική  ευρύτητα και τη διάθεση κατανόησης και συνεργασίας  των ανθρώπων του Ο.Σ.Ε. που μας παραχώρησε την άδεια για τον αγώνα.

     Μεγάλη συμβολή στην προσπάθειά μας, θεωρούμε την καταχώρηση του αγώνα στο καλεντάρι της ιστοσελίδας του Advendure  κάνοντάς τη γνωστή σε ένα ευρύ και πιο εξειδικευμένο αναγνωστικό κοινό.
    Eπίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε προσωπικά τον Κο Μαλαμίδη/Nutrixion Hellas τον Κο Λαμπρακη /Κλαουδατος ski shop τον ραδιοφωνικό σταθμό ΕRΑ SPORT 101,8 και το καναλι Perahora .gr για την ζωντανή συνέντευξη και πάνω απο όλους, τους εθελοντές μας, οπού ητάν ο πυρήνας του αγώνα και η βοηθειά τους ήταν καθοριστική.
   Επιδίωξή μας στο μέλλον,  θα είναι η οικοδόμηση σχέσεων εμπιστοσύνης με ανθρώπους και φορείς, ώστε να είμαστε έτοιμοι στον επόμενο αγώνα,  να παρέχουμε τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια και  ευχαρίστηση όλων.      

   Παρακάτω τα αποτελέσματα του DIOLKOS 2015 διαθέσιμα και στην ιστοσελίδα του αγώνα και καποιες φωτογραφίες απο τον αγώνα.
Θεση 1.2.Λεωνίδας Αθανασόπουλος  Finish 4.12"     Θεση 1.2.Ελευθερίου Δημήτρης   Finish 4.12"  

Θεση 3. Νικολαος Παλλης  Finish 4.14"
Θεση 4. Μανιατης Ιωαννης Finish  5.11"
Θεση 5.Κοντης Νικος Finish 5.16"
Θεση 6.Τσαπουρας Αποστολος Finish 5.29"
Θεση 7.Γιωργος Τσιρτσης Finish 6.14"
Θεση 8.Γιογακας Αναστασης Finish 6.19"
Θεση 9.10 Troudi Emilianou  Finish  6.22" Θεση 9.10 Μαρινα Τερζη  Finish 6.22"
Θεση 11.Νικος Χασιωτης Finish 7.04"
Mε εκτίμηση,
Η ομάδα του Rail Runningimage


imageimageimageimageimageimageimage

Aγγελοπουλος Γιαννης / Δημητρης Χατζης


Δεν υπάρχουν σχόλια: