Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

Eπιστολή «βόμβα» του Άρη Μαρίνη (Τ. Αντιπρόεδρος ΔΛΤ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ) στον υπουργό ναυτιλίας για τα «κατορθώματα» του Λιμεναρχείου Κορίνθου!

Σοβαρές καταγγελίες …και καυτά ερωτήματα!
-Αναφορά και για τις δημοσιεύσεις του Πολυζωίδη στο facebook…
Δημοσιεύουμε παρακάτω αυτούσια επιστολή «βόμβα» του Άρη Μαρίνη (Τ. Πρόεδρος ΔΛΤ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ)στον υπουργό ναυτιλίας για τα «κατορθώματα» του Λιμεναρχείου Κορίνθου!
Ο κ.Μαρίνης ούτε λίγο ούτε πολύ με αφορμή απαξιωτική απάντηση από ..........
το λιμεναρχείο Κορίνθου που χαρακτήρισε ως απαράδεκτη την αίτηση του (κ.Μαρίνη) βγάζει «στα μανταλάκια» ΤΑ ΠΑΝΤΑ .

Από τους ελέγχους σε συγκεκριμένη επιχείρηση , μέχρι ανάρμοστες επιθέσεις και δημοσιεύσεις του Πολυζωίδη στο facebook .
Αυτούσια η επιστολή που προβλέπουμε να φέρνει εξελίξεις έχει ως εξής:  
«Κύριε Υπουργέ Ναυτιλίας ,Κύριοι Προϊστάμενοι Αξιωματικοί του ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ. Με προηγούμενη ηλεκτρονική επιστολή σας είχα ενημερώσει για την αίτηση μου στο Λ/Χ ΚΟΡΙΝΘΟΥ την 07/10/2015 που ζητούσα στοιχεία για συγκεκριμένη επιχείρηση που λειτουργούσε χωρίς νόμιμες άδειες.
Το Λιμεναρχείο ΚΟΡΙΝΘΟΥ μου απάντησε μέσω του Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου με διαβιβαστικό έγγραφο το οποίο υπογράφει ο Πρακτικογράφος Σπινάρης Ιωάννης και όχι ο Πρόεδρος του Δ.Λ.Τ.Λ.Π Ρουμελιώτης Γεώργιος . Με το έγγραφο που σας στέλνω απάντησε εντός μεν  προθεσμιών αλλά κρίνοντας ως «απαράδεκτη» την αίτησή  που υπέβαλα ως ιδιώτης με έννομο συμφέρον εκ της ιδιότητας μου ,και  σχεδόν με διατάσσει να την συντάξω με τους τύπους που αρμόζει σε ένα δημόσιο έγγραφο λες και η ιδιωτική αίτηση είναι δημόσιο έγγραφο, λες και είμαι υπάλληλός του Λιμεναρχείου.
Τον καταγγέλλω σχετικά με την ανάρμοστη απάντηση του και ζητώ πλέον από εσάς επισυνάπτοντάς σας τα σχετικά ενημερωτικά του Α.Τ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ και ως Προϊστάμενη αρμόδια Υπηρεσία Λ/Χ ΚΟΡΊΝΘΟΥ ζητώ να μου απαντήσετε για δικαστική χρήση :1.Εάν για τον έλεγχο που ενήργησε το Λ/Χ ΚΟΡΙΝΘΟΥ την 26-10-2013 διά του ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΔΟΥΦΑ επιβλήθηκαν οι νόμιμες κυρώσεις για τη χρήση χώρου και για την έλλειψη αδείας Ν.2323/95 και ΚΥΑ 3131/17/96/97 στην επιχείρηση Ν…Η Γ και ΣΙΑ και όποια τυχόν επιπλέον ισχύουσα , και σε περίπτωση που δεν επιβλήθηκαν αν το Λ/Χ ΚΟΡΙΝΘΟΥ επιθεωρήθηκε κι αν έγινε πειθαρχικός έλεγχος εμπλεκομένων Λιμενικών. 
2.Ποιές ημερομηνίες έγιναν έλεγχοι το 2013,2014,2015 ποιες παραβάσεις διαπιστώθηκαν ποινικές ή διοικητικές  και τι πρόστιμα επιβλήθηκαν στην επιχείρηση Ν….Η Γ.ΚΑΙ ΣΙΑ.
3.Εάν στο ΒΙΒΛΙΟ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ Λ/Χ ΚΟΡΙΝΘΟΥ έχουν καταγραφεί καταγγελίες κατά το χρονικό Διάστημα που το Α.Τ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ διαπίστωνε παραβάσεις και όπως φαίνεται με τα επισυναπτόμενα ενημερωτικά που κοινοποιούνταν στο Λ/Χ ΚΟΡΙΝΘΟΥ και ποιες οι ενέργειες του Λ/Χ ΚΟΡΙΝΘΟΥ για επιβολή κυρώσεων λόγω αρμοδιότητας για τα ενημερωτικά αυτά.
4. Εάν το Λ/Χ ΚΟΡΙΝΘΟΥ το οποίο ενεργεί βραδινές περιπολίες στη χερσαία ζώνη Λουτρακίου για πρόληψη του εγκλήματος , ενήργησε περιπολίες τις ημέρες που το Α.Τ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ επέβαλλε πταισματικές παραβάσεις και τι διαπίστωσε.
Α. Αν για την έλλειψη άδειας εγκατάστασης και λειτουργίας  της επιχείρησης εφαρμόστηκε από το αρμόδιο Λ/Χ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ο Νόμος 4264/2014 αρ.31 παργ.2 και η διαταγή σας «2132.25-16/2015 ,1427/3-3-2015 και η παράγραφος 1 εδ. δδ  που μιλάει για ποινικές ποινές και πρόστιμα 5.000 ευρώ καθώς και η γνωμοδότηση ΝΣΚ 309/2014 , και αν ενημερώθηκε το αυτοτελές γραφείο Δημόσιας περιουσίας  για την αυθαίρετη  χρήση του χώρου από την επιχείρηση σύμφωνα με την εγκύκλιο 01/2013 ,τουλάχιστον για τους ελέγχους που το Α.Τ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ έκανε σε χώρο αρμοδιότητας του Λιμεναρχείου κατ’ επανάληψη και να ενημερωθώ γιατί άραγε δεν επιλήφθηκε το λιμεναρχείο ως αρμόδιο
Β. Αν ο ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ ΠΟΛΥΖΩΙΔΗΣ εκ της θέσεως του καλώς ψήφισε θετικά να παραχωρηθεί χώρος στην επιχείρηση για ψυχαγωγικά παιχνίδια, ενώ η επιχείρηση έχει άδεια ΚΥΕ για οινοπνευματώδη ποτά και αν αυτή καλύπτει  παιχνίδια που λειτουργούν με ηλεκτρικό ρεύμα σε εξωτερικό χώρο.
5.Αν τα δημόσια σχόλιά του στο facebook με φωτογραφία φορώντας στολή που σαστισμένοι παρακολουθούσαμε  για «το ΣΥΡΙΖΑ και τα άλλα λαμόγια  » τους «τριακοσίους που κατασπάραξαν την Ελλάδα μας» ,τους «μακάκες της ΔΗΜΑΡ» και τους «ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ που τους καλεί να κάτσουν στον Π—-το του» ελέγχθηκαν από το ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ ή αν «έκλεισαν» όπως φημολογείται στην Κορινθία από Ανώτερο Αξιωματικό της Πάτρας που επιθεωρούσε στο παρελθόν το Λιμεναρχείο Κορίνθου.
6. Εάν ο πρόεδρος Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου – Περαχώρας Ρουμελιώτης Γεώργιος απέστειλε επιστολή στο Υπουργείο Ναυτιλίας ισχυριζόμενος ότι ουδέποτε ο ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ ΠΟΛΥΖΩΙΔΗΣ σε συνεδρίαση του ΔΣ προσέβαλλε τον πατέρα μου Χάρη Μαρίνη ,ο οποίος πραγματικά ουρλιάζοντας κινήθηκε εναντίον του απειλητικά σηκώνοντας μπουκάλι να του επιτεθεί λέγοντας του με την κίνηση αυτή «γαμω τ………» και λέγοντάς του «με τις ρουφιανιές σας έχετε καταστρέψει αυτόν τον τόπο» , και ότι «από τώρα και ύστερα θα κάνει τη δουλεία του για να μάθουν οι δημότες του Λουτρακίου » και πολλά άλλα.
7.Επίσης παρακαλώ να μου γνωρίζετε εάν είναι προβλεπόμενο ότι το Λ/Χ ΚΟΡΙΝΘΟΥ εκδίδει σε πολλές περιπτώσεις αποφάσεις επιβολής προστίμων σε καταστήματα του Λουτρακίου πολλούς μήνες μετά από τον έλεγχο . Τον καταγγέλλω και παρακαλούμε να μας καλέσετε σε οποιαδήποτε διερεύνηση ,ΕΔΕ ,η προανάκριση ως μάρτυρες. Παρακαλώ να μου απαντήσετε ως προϊσταμένη αρχή λόγω της αρνήσεως του  Λιμεναρχείου και του πρωτοφανούς χαρακτηρισμού ως απαράδεκτης της αιτήσεως μου επειδή δεν έχει αριθμό πρωτοκόλλου λες και υπάρχει συγκεκριμένος τύπος αίτησης ως δημοσίου εγγράφου ,σχετικά με τα στοιχεία που ζήτησα και να προωθήσετε τις επιστολές στην αρμόδια εισαγγελία. Η αίτηση μου δεν είναι έγγραφο δημόσιας αρχής και δεν υπάγεται στους κανόνες που ο κ.Πολυζωίδης προστάζει.
 Με εκτίμηση
 ΜΑΡΙΝΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ
Τ. Πρόεδρος ΔΛΤ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ»
 ΣΣ. Αν μη τι άλλο η παραπάνω επιστολή προς τον υπουργό αναμένεται να διαβαστεί και να σχολιαστεί αρκετά…
Διαπιστώνουμε οτι ο κ.ΜΑΡΙΝΗΣ έχει ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου για πολλούς στο Λιμεναρχείο Κορίνθου ζητώντας δικαίως εξηγήσεις για θέματα που αφορούν στο Λουτράκι και σε κακώς κείμενα που αποκλειστικά είχαμε δημοσιεύσει στην korinthiannews.gr. Πλέον φαίνεται ότι μεγάλο ενδιαφέρον αποκτά η αναμενόμενη απάντηση του Υπουργείου για να γνωρίζουμε όλοι …αν σε όσα δεν καμώθηκαν καλώς ελέγχθηκαν οι εμπλεκόμενοι.                
Αισθανόμαστε απόλυτα δικαιωμένοι από τις δημοσιεύσεις μας αφού ήδη  αποδεικνύεται ότι απλοί αιρετοί ή πολίτες έχουν διαπιστώσει πράγματα που πρέπει να ελεγχθούν από τους αρμόδιους  και προβλέπουμε εξελίξεις ακόμα και σε δικαστικές αίθουσες. 
Αλήθεια τι θα απαντήσουν για νυχτερινές περιπολίες ,δημοσιεύσεις facebook και  τρόπο ελέγχου  σε συγκεκριμένη επιχείρηση από τον ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ,όταν (όπως τουλάχιστον ακούγεται) έλεγχαν χωρίς να βεβαιώσουν παράβαση και από την άλλη κατέθεταν εναντίον συναδέλφων τους κατηγορώντας σαν εισαγγελείς!
Φυσικά έχουμε προσκαλέσει τον κάθε ενδιαφερόμενο και αναμένουμε απάντηση, ακόμη και από τον ανώνυμο θρασύδειλο ( που ξέρουμε ότι μας παρακολουθεί ανελλιπώς! Αυτά για σήμερα… 
Ε.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια: