Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

Συναυλία από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα Λουτρακίου στις 14 Φεβρουαρίου 2016




    

Historia De Un Amour



Το θέμα του έρωτα, το πάθος και ο ενθουσιασμός που τον συνοδεύουν, ανέκαθεν βρίσκονταν στο επίκεντρο της έβδομης Τέχνης.
Η Φιλαρμονική του Δήμου Λουτρακίου Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων, την Κυριακή στις 14 Φεβρουαρίου και ώρα 8μ.μ. στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο, θα παρουσιάσει ένα αφιέρωμα στη μουσική από ρομαντικές ταινίες που αποτέλεσαν σταθμό στην ιστορία του κινηματογράφου: Τιτανικός, Ταχυδρόμος, Άρωμα Γυναίκας, Μάτια Ερμητικά Κλειστά, Όσα παίρνει ο Άνεμος, Φάντασμα της Όπερας, Breakfast at Tiffany's, Beautiful Maria, Out of Africa, Star Wars, Ghost, Autumn Leaves, Romeo & Guilietta, Sou Le Ciel De Paris, La Vie En Rose, Love Story & Historia De Un Amor. 
Σε ρόλο σολίστ θα εμφανιστούν οι: Βασίλης Πιερρακέας (κιθάρα),  Παναγιώτης Ζαφειρίου (ακορντεόν) και οι τραγουδιστές της Εθνικής Λυρικής Σκηνής Θέη Σταύρου (σοπράνο) και Ζαφείρης Κουτελιέρης (βαρύτονος).
Η είσοδος είναι 5 ευρώ και η προπώληση εισιτηρίων θα γίνεται από τις 4 Φεβρουαρίου στο Λουτράκι στο βιβλιοπωλείο Χαρτομανία και στο κατάστημα ειδών ρουχισμού Ύφος και στην Κόρινθο στο Βιβλιοπωλείο Οικονόμου. 
Εισιτήρια θα διατίθενται κανονικά και την ημέρα της Συναυλίας στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: