Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Σκεπάζει ντόνατ με βρώσιμο χρυσό 24 καρατίων και τα... μοσχοπουλάει στη Νέα Υόρκη

Έχουμε ακούσει για τον πυρετό του χρυσού στα πρώτα χρόνια της αμερικανικής ιστορίας, όμως οι σύγχρονοι Νεοϋορκέζοι το "τερμάτισαν". Σεφ παρασκευάζει ντόνατ με επικάλυψη χρυσού, τα πουλά 100 δολάρια το κομμάτι και... όπως ισχυρίζεται ξεπουλάει
Adtech Ad
Δεν είναι η πρώτη φορά που νιφάδες χρυσού χρησιμοποιούνται σε γκουρμέ ή και όχι και τόσο φίνα πιάτα (έχουν παρασκευαστεί μπέργκερ αξίας 5000 δολαρίων ή χοτ ντογκ 2.300 δολαρίων), όμως κάθε φορά προκαλεί την ίδια έκπληξη η μανία ορισμένων να επιδεικνύουν τον πλούτο ακόμη και στο πιάτο τους. Αυτή τη φορά, το νέο χρυσό τρεντ είναι ένα ντόνατ καλυμμένο με χρυσάφι εικοσιτεσσάρων καρατίων, που όπως ισχυρίζεται ο δημιουργός του πουλάει σαν ζεστό ψωμί.

AdTech Ad

Ο σεφ Bjorn DelaCruz πόσταρε στο instagram μια φωτογραφία από τη διαδικασία παρασκευής του αστραφτερού ντόνατ  και αν και δεν έδωσε ακριβή νούμερα σε ότι αφορά στις πωλήσεις του, σημείωσε πως θα συνεχίσει να παρασκευάζει τα χρυσά γλυκά όλο το χρόνο.
Ο σεφ εξήγησε πως το ντόνατ είναι γεμιστό με μους και ζελέ σαμπάνια, ενώ για επικάλυψη φέρει γλάσο από σαμπάνια Κρυστάλ και φυσικά μια τελευταία στρώση χρυσού 24k. "Υπάρχει αρκετό ενδιαφέρον που θα συνεχίσουμε την παρασκευή του όλο το χρόνο" σημείωσε για το "έργο τέχνης" του που δεν συγκεντρώνει βέβαια τα θετικά σχόλια όλων των χρηστών του διαδικτύου.

Πηγή: marketwatch

Δεν υπάρχουν σχόλια: