Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

Το Λουτράκι στο επίκεντρο των αθλητικών διοργανώσεων των Χριστουγέννων!

 


Για τέταρτη συνεχή χρονιά το Λουτράκι βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιεφέροντος του αθλητικού κόσμου προσελκύοντας ομάδες βόλει και ποδοσφαίρου στις διοργανώσεις Loutraki Christmas Volleyball Cup και Loutraki Christmas Soccer Cup 2016, που διοργανώνονται από το SPORTCAMP και έχουν καταφέρει να γίνουν πλέον θεσμός των Χριστουγέννων για τους λάτρεις των αθλημάτων!....


Περιλαμβάνοντας στον τίτλο των τουρνουά ονομαστική αναφορά στην πόλη του Λουτρακίου, το αθλητικό και προπονητικό κέντρο SPORTCAMP αποδεικνύει για ακόμη μία φορά ότι η ανάδειξη της περιοχής ως κορυφαίου αθλουτουριστικού προορισμού αποτελεί κύριο στόχο της διοίκησης της εταιρείας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πιο μαζικό  τουρνουά βόλεϊ της χώρας, που διεξήχθη από 3 έως 5 Ιανουαρίου διαγωνίστηκαν 17 ομάδες με τη συμμετοχή περισσότερων από 180 αθλητριών. Στο τουρνουά διακρίθηκαν οι ομάδες της Δεξαμενής Μεταμόρφωσης, του Νηρέα Χίου και του Παμβοχαϊκού που κατέκτησαν την πρώτη, τη δεύτερη και την τρίτη θέση αντίστοιχα στην κατηγορία παγκορασίδων καθώς και οι ομάδες του Απολλώνιου Κερατσινίου, της Δεξαμενής Μεταμόρφωσης και της ΑΕΚ που κατέκτησαν την πρώτη, τη δεύτερη και την τρίτη θέση αντίστοιχα στην κατηγορία κορασίδων.
Στο τουρνουά ποδοσφαίρου, που ξεπέρασε τις 30 συμμετοχές ομάδων τα αποτελέσματα είχαν ως εξής:

U-16
(2000-2002) 1η θέση: LOUTRAKI FC
2η θέση: SPORT CLUB ΑΡΓΟΣ
3η θέση: COERVER COACHING B
U-13
(2003-2004) 1η θέση: PELOPAS KIATOU
2η θέση: COERVER COACHING A
3η θέση: FC KORINTHOS ‘06
U-11
(2005-2006) 1η θέση BYZAS MEGARON
2η θέση: FC KORINTHOS ‘06
3η θέση: LOUTRAKI FC A
U-9
(2007-2008) 1η θέση: ARSENAL PERISTERI A
2η θέση: PELOPAS KIATOU
3η θέση: ARSENAL KIFISIAS A

Για ακόμη μία χρονιά οι συμμετέχουσες ομάδες είχαν την ευκαιρία να διαγωνιστούν σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον και να απολαύσουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες φιλοξενίας σε μία αθλητική διοργάνωση που δίνει την ευκαιρία στους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες να αποκτήσουν σημαντική αγωνιστική εμπειρία.  Εμφανώς ικανοποιημένοι από την δυναμική «αθλητική»  έναρξη του 2016, κατά την αποχώρησή τους οι συμμετέχοντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για το Loutraki Easter Cup 2016  που θα ακολουθήσει σε μερικούς μήνες.
Στις απονομές έδωσε το παρόν ο Δήμαρχος Λουτρακίου, Περαχώρας & Αγ. Θεοδώρων κ. Γιώργος Γκιώνης, ο Αντιδήμαρχος Λουτρακίου, Περαχώρας & Αγ. Θεοδώρων επί θεμάτων Αθλητισμού - Πολιτισμού - Τουρισμού κ. Αναστάσιος Σακελλαρίου και Τεχνικός Σύμβουλος Ανάπτυξης της Ελληνικης Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης κ. Λεωνίδας Καραΐσκος. Θερμές ευχαριστίες απηύθυναν οι διοργανωτές στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κορινθίας (ΕΠΣΚ) για την υποστήριξή της στην διοργάνωση, θέτοντάς τη υπό την αιγίδα της, καθώς και στον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Κορινθίας για την συμμετοχή τους στην διοργάνωση και την εγγύηση της άρτιας διεξαγωγής της.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διοργάνωση, κάντε κλικ εδώ,
email: volleyball@sportcamp.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: