Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Ποιός είχε Μπάρμπα στην Κορώνη;



 


Λαμπάδα στον τερματοφύλακα τους άναψαν εχθές ο Δικέας αφού τους κράτησε μέσα στο παιχνίδι και τους χάρισε την πρόκριση με 5 αποκρούσεις πέναλτι και αρκετές σωτήριες επεμβάσεις.


Παρά αυτή την αρνητική συγκυρία και απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, ο Ποσειδώνας είχε πολύ καλή κυκλοφορία και έβγαλε καλές άμυνες. Επιθετικά βγάλαμε πολλές ευκαιρίες αλλά δυστυχώς όπως είπαμε στην αρχή βρήκαμε έναν Μπάρμπα σε εκπληκτική μέρα, που είχε εκπληκτικά ποσοστά αποκρούσεων. 
Το 20% των αποκρούσεων, να είχαμε πετύχει θα είχαμε προκριθεί εμείς στο Final Four. Συγχαρητήρια στην αντίπαλη ομάδα.

Μπορεί να μείναμε έξω από τον θεσμό του Κυπέλλου αλλά η εικόνα της ομάδας ήταν σαφώς βελτιωμένη σε γενικές γραμμές και αξίζουν συγχαρητήρια στους αθλητές μας.
Πρέπει να βελτιώσουμε κάποιες αδυναμίες μας και σίγουρα η ομάδα θα ανεβάσει στο επιθυμητό επίπεδο την απόδοση της.
Απο την ομάδα μας ξεχώρισε ο Δομπρής σε άμυνα και επίθεση και ανέβασε τον πήχη της απόδοσης του κατακόρυφα σε σχέση με το προηγούμενο αγώνα με το πάθος του και το πείσμα του όπως και ο Πέρρος. Αρκετά κινητικός και επικίνδυνος σε κάθε απειλή του με ομαδικό πνεύμα και την οξυδέρκεια που τον χαρακτηρίζει. Για να πάρεις αυτά τα παιχνίδια όμως χρειάζεται απο όλους να ανεβάσουν την αποτελεσματικότητα τους στην άμυνα και στην επίθεση.

Η συνέχεια ονομάζεται Φίλιππος Βέροιας, το Σάββατο στο Λουτράκι στις 18:00. Είναι ένας αγώνας απέναντι στον δεύτερο της βαθμολογίας του πρωταθλήματος, που και οι δύο ομάδες χρειάζονται τους 2 βαθμούς για διαφορετικούς λόγους.



Σίγουρα χρειαζόμαστε την βοήθεια του κόσμου, σε αυτό το παιχνίδι.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ- ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΔΙΚΕΑΣ 25-28
Τα πεντάλεπτα: 3-1, 5-3, 5-5, 6-7, 7-9, 7-12 (ημχ.), 12-14, 13-18, 16-20, 18-23, 23-26, 25-28
ΠΟΣΕΙΔΩΝ (Νίκος Γραμματικός): Βλαχογιώργος, Κωστακίδης 4, Πέρρος 6, Τζηράς 3, Δομπρής 8, Τοκατζόγλου, Συγγάρης, Καμπούρης, Οικονόμου, Παπαδιονυσίου Κ. Τρουμπέτας, Ρασπίτσος, Αλικάκος 1, Πάβιτς 1, Ρουμελιώτης.

ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΔΙΚΕΑΣ (Παναγιώτης Ιατρούδης): Τσακνής, Γκέρτσος, Μελετάκος, Ζαμπούνης 1, Μπάρμπας, Γκουλές 5, Κεδέρης 6, Κατσίκης, Παπακυπριανού 3, Λεωνίδας 5, Κουρέτας, Χελιώτης 3, Χάλαρης 2, Πρσκάλο 3, Παπαδιονυσίου Αν., Μανιουδάκης
Διαιτητές: Τσάκωνας- Χασκής, Δίλεπτα: 3-4, Πέναλτι: 1/6-3/3

το τμήμα Χάντμπολ
ΑΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝ, ΧΑΝΤΜΠΟΛ, loutraki, ΛΟΥΤΡΑΚΙ, handball, ao poseidon, ao poseidon loutraki, lto, ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ, casino, club ...


Δεν υπάρχουν σχόλια: