Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΕΝΟΥΝ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ










Κάθε φορά που ο κ. Πρωθυπουργός αναφέρεται στη ΓΣΕΕ, αναπαράγοντας  σκοπίμως τα ανυπόστατα ψεύδη, σε σχέση με τη στάση της Συνομοσπονδίας στο δημοψήφισμα του περασμένου καλοκαιριού, τόσο θα επιβεβαιώνεται «πανηγυρικά» η ορθότητα της απόφασής μας να ζητήσουμε την απόσυρσή του, ως ψευδεπίγραφου, διχαστικού και αποπροσανατολιστικού.

Είναι τιμή για τη ΓΣΕΕ και τα στελέχη της, ν' αναφέρεται διαρκώς σ’ αυτή ο κ. Πρωθυπουργός και οι Υπουργοί του, οι οποίοι έχουν επιλέξει να ομιλούν μόνο με τους εργοδότες για τα μεγάλα κοινωνικά ζητήματα. Αυτή μάλιστα η επιλογή της Κυβέρνησης αποτελεί και «τροχιοδεικτικό» του ταξικού της προσανατολισμού, γεγονός που κάνει πιο ξεκάθαρο το μέχρι πρότινος «θολό» τοπίο στο Κυβερνητικό στρατόπεδο.
Πραγματικά δεν ξέρουμε τι ενοχλεί περισσότερο την Κυβέρνηση. Η «πανηγυρική» επιβεβαίωση της ΓΣΕΕ περί του ψευδεπίγραφου, διχαστικού και αποπροσανατολιστικού χαρακτήρα του δημοψηφίσματος ή μήπως η «πανηγυρική» μετατροπή από την Κυβέρνηση του ΟΧΙ του Ελληνικού λαού σε ΝΑΙ, το ίδιο κιόλας βράδυ του δημοψηφίσματος;
Ήταν ή δεν ήταν αποπροσανατολιστικό και ψευδεπίγραφο το δημοψήφισμα της Κυβέρνησής σας κύριε Πρωθυπουργέ;
Ήταν ή δεν ήταν διχαστικό και εν τέλει καταστροφικό το δημοψήφισμα της Κυβέρνησής σας κύριε Πρωθυπουργέ;
Έφερε ή δεν έφερε ένα νέο και επαχθέστερο μνημόνιο η «διαπραγμάτευσή σας με τους «θεσμούς»;
Κλείνοντας, επειδή τα γραπτά μένουν και επειδή και η παραπληροφόρηση έχει και τα όριά της, η ΓΣΕΕ σας αποστέλλει τη διαπιστωτική πράξη που εξέδωσε την 1η Ιουλίου 2015 το Υπουργείο Εσωτερικών, στην οποία φαίνεται ξεκάθαρα ποιοι  ήταν υπέρ του ΝΑΙ στο δημοψήφισμα και συγκρότησαν μάλιστα και επιτροπή υποστήριξης.
Ανάμεσα σ αυτούς, κύριοι της Κυβέρνησης, δε συγκαταλέγεται βεβαίως η ΓΣΕΕ, αλλά πολλοί από εκείνους με τους οποίους και διάλογο κάνετε και «κοινή συνισταμένη» βρίσκετε…
Μάλλον έχετε επιλεκτική μνήμη γιατί έχετε ξεχάσει και το γεγονός  ότι εσείς οι ίδιοι εν μια νυκτί κάνατε το ΟΧΙ του Ελληνικού λαού ΝΑΙ...


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
Σας επισυνάπτουμε σε συνημμένα αρχεία την διαπιστωτική πράξη που είχε εκδώσει το Υπουργείο Εσωτερικών την 1 Ιουλίου του 2015 καθώς και το δελτίο τύπου της ΓΣΕΕ την ίδια ημέρα, που επιβεβαιώνει τη ξεκάθαρη και αδιαπραγμάτευτη θέση της Συνομοσπονδίας για το δημοψήφισμα. 



1.7.2015
ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΣΕΕ
Συνεδρίασε σήμερα Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015, η ολομέλεια της Διοίκησης της ΓΣΕΕ, προκειμένου να τοποθετηθεί επί των δραματικών εξελίξεων στη χώρα μας.
Για τη ΓΣΕΕ η διεξαγωγή δημοψηφισμάτων είναι δημοκρατικό, συνταγματικό και αναφαίρετο δικαίωμα των Ελλήνων πολιτών και βρίσκεται εντός των Ευρωπαϊκών παραδόσεων.
Το συγκεκριμένο όμως δημοψήφισμα, ο χρόνος διενέργειάς του, η ποιότητα και το περιεχόμενό του «καίγεται» μέσα σ’ ένα πλαίσιο «τεχνητών διλημμάτων» και «χρονικών ασφυξιών», που μπορεί να οδηγήσουν σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις και διχασμού της κοινωνίας.
Η Συνομοσπονδία είναι αδιαπραγμάτευτα αντίθετη σε κάθε είδους μνημόνιο, με ότι αυτό συνεπάγεται σε βάρος του κόσμου της μισθωτής εργασίας και του Ελληνικού Λαού, είτε πρόκειται για μνημόνιο των πιστωτών, είτε της Κυβέρνησης. Όπως αδιαπραγμάτευτη είναι η θέση μας για τη συνέχιση του Ευρωπαϊκού Προσανατολισμού της χώρας, και της παραμονής της Ελλάδας στην Ευρώπη και στο Ευρώ.
Το ερώτημα του δημοψηφίσματος είναι ΨΕΥΔΕΠΙΓΡΑΦΟ και ΔΙΧΑΣΤΙΚΟ.
ΑΦΡΟΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΚΡΑΙΩΝ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΞΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ!
Ως Τριτοβάθμια Συνδικαλιστική Οργάνωση των εργαζομένων του Ιδιωτικού Τομέα, στέλνουμε ξεκάθαρο μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση:
ü  Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΉ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ!
ü  ΛΕΜΕ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ & ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ!!
ü  ΛΕΜΕ ΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΜΑΣ ΝΟΜΙΣΜΑ & ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΗ ΕΥΡΩΠΗ!!!
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: