Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

ΧΑΝΤΜΠΟΛ - Γιορτή Τελικού Κυπέλλου στο Λουτράκι



Γιορτή του Χάντμπολ, μπορεί να χαρακτηριστεί το διήμερο 27 και 28 Φεβρουαρίου στο Λουτράκι.
Τέσσερις ομάδες, Ο ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ - ο ΑΣΕ ΔΟΥΚΑΣ - ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ και οι ΣΧΟΛΕΣ ΞΥΝΗ ΔΙΚΕΑΣ, θα διεκδικήσουν την νίκη στους προημιτελικούς του Σαββάτου, που οδηγεί στον τελικό της Κυριακής, του θεσμού του Κυπέλλου Ελλάδος 2015-2016.


Στο γήπεδο θα στρωθεί ειδικός τάπητας που δημιουργεί μια άλλη δυναμική στον χώρο και διευκολύνει τους αθλητές των ομάδων στις προσπάθειες τους σε σχέση με το παρκέ.
Το Χάντμπολ όπως γνωρίζουν οι περισσότεροι, χρειάζεται για μεγαλύτερη ασφάλεια των αθλητών, τάπητα τάραφλεξ, όπως και το Βόλλευ  άλλωστε, για τον λόγο ότι μέσα στο παιχνίδι τους, λόγω των πτώσεων, οι αθλητές έχουν πολλές φορές τριβές με το πάτωμα και το παρκέ τους δημιουργεί καψίματα !!!
Τηλεοπτικά όλοι οι αγώνες θα καλυφτούν τηλεοπτικά απο την ΕΡΤ σε όλες τις συχνότητες της.
Διομήδης Αργους - ΑΣΕ Δούκας Σάββατο 27/2 στις 14:00 απο την ΕΡΤ-3
και ΙΙΕΚ ΞΥΝΗ ΔΙΚΕΑΣ - Φίλιππος Βέροιας 27/2 στις 16:30 απο την ΕΡΤ-2.
Ο μεγάλος τελικός θα γίνει την Κυριακή 28/2 με τους νικητές των ζευγαριών και θα είναι τηλεοπτικός απο την συχνότητα της ΕΡΤ-2 στις 14:00.

Την ευθύνη της διοργάνωσης έχει η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος με συνδιοργανωτές την Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας, τον Δήμο Λουτρακίου- Περαχώρας−Αγίων Θεοδώρων και χορηγούς τα Εκπαιδευτήρια Ξυνή και την Dolphin Capital Investors.

Τα εισιτήρια του F4 του Κυπέλλου Ανδρών κοστίζουν 10 ευρώ για τους ημιτελικούς το Σάββατο και 10 ευρώ για τον τελικό της Κυριακής.Η προπώληση τους αρχίζει από σήμερα έως και την Παρασκευή στα γραφεία της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος (Γ΄ Σεπτεμβρίου 56’, Αθήνα), ώρες 09:00-14:30.

Εισιτήρια θα διατίθενται και στα εκδοτήρια του κλειστού γυμναστηρίου τις ημέρες των αγώνων.Ρητά τονίζεται ότι για την είσοδο στο κλειστό γυμναστήριο δεν θα ισχύσει καμία κάρτα ελευθέρας εισόδου.

Ελπίζουμε ο κόσμος να τιμήσει με την παρουσία του το αθλητικό αυτό γεγονός της πόλης μας και να στηρίξει τις προσπάθειες όλων των αθλητών.



το τμήμα Χάντμπολ
ΑΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝ, ΧΑΝΤΜΠΟΛ, loutraki, ΛΟΥΤΡΑΚΙ, handball, ao poseidon, ao poseidon loutraki, lto, ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ, casino, club ...


Δεν υπάρχουν σχόλια: