Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Σκοτωμός στους Δελφούς! Αποχώρησε ο υφυπουργός Εξωτερικών μετά τις δηλώσεις Άδωνι



Σκοτωμός στους Δελφούς! Αποχώρησε ο υφυπουργός Εξωτερικών μετά τις δηλώσεις Άδωνι

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σε αρένα μετατράπηκε το οικονομικό φόρουμ των Δελφών ανάμεσα στην 

 κυβέρνηση και την αντιπολίτευση και συγκεκριμένα ανάμεσα στον υφυπουργό

 Εξωτερικών, Γ. Αμανατίδη και τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις 

Γεωργιάδης. Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του κ. Γεωργιάδη που χαρακτηρίζει 

τον Αλέξη Τσίπρα "Ωραία Ελένη".

Οι δηλώσεις και η άγρια κριτική του Άδωνι Γεωργιάδη κατά του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα προκάλεσαν την έντονη ενόχληση του υφυπουργού Εξωτερικών, Γ. Αμανατίδη.
Ο κ. Γεωργιάδης άσκησε στην ομιλία του σκληρή κριτική στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι είναι «ο χειρότερος πρωθυπουργός από τον β' παγκόσμιο πόλεμο», και αναφέρθηκε σε παρεμβάσεις του πρωθυπουργού στα μέσα ενημέρωσης και στον ηλεκτρονικό Τύπο. Κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι «ο Τσίπρας δεν ενέπνευσε, οι ηγέτες εμπνέουν όχι οι τυχοδιώκτες».
Αυτό όμως που φαίνεται να ξεπέρασε την ανοχή παρευρισκομένων ήταν το γεγονός πως ο Άδωνις Γεωργιάδης χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα "Ωραία Ελένη".
Οι συγκεκριμένες δηλώσεις του κ. Γεωργιάδη, προκάλεσαν την αποχώρηση από το φόρουμ του υφυπουργού Εξωτερικών Γιάννη Αμανατίδη, καθώς και δήλωση-«απολογία» του προέδρου του φόρουμ.
«Θέλω πραγματικά να απολογηθώ για χαρακτηρισμούς που ειπώθηκαν σήμερα σε αυτή την αίθουσα για τον πρωθυπουργό της χώρας και υπουργούς της κυβέρνησης, οι οποίοι δεν εκφράζουν το πνεύμα που διέπει τις αρχές του φόρουμ. Το φόρουμ αυτό δεν κάνει πολιτική. Προσκαλεί όλες τις σκέψεις και απόψεις, με σεβασμό στις όποιες αντίθετες ιδέες και στην άσκηση πολιτικής στα δρώμενα της χώρας. Ήταν μια ατυχής στιγμή και απολογούμαι προσωπικά», δήλωσε ο πρόεδρος του Οικονομικού φόρουμ Δελφών Συμεών Τσομώκος.
Όπως τονίζει σε σχετική ανακοίνωσή του, ο υπουργός αποχώρησε από το φόρουμ «κατόπιν της ανοχής, η οποία επιδείχθηκε από τους διοργανωτές στις προσωπικές, προσβλητικές και απαξιωτικές αναφορές κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και στελεχών της κυβέρνησης από τον αντιπρόεδρο της ΝΔ» Άδωνι Γεωργίαδη. «Αναφορές που δεν έχουν καμία σχέση με την αντιπαράθεση, η οποία διεξάγεται σε fora με επιχειρήματα, όσο αιχμηρά κι αν είναι» προσθέτει ο κ. Αμανατίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: