Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Toν απέρριψε γιατί φαινόταν φτωχός - Όταν είδε το αυτοκίνητ του δεν μπορούσε να το πιστέψει!

Toν απέρριψε γιατί φαινόταν φτωχός - Όταν είδε το αυτοκίνητο του δεν μπορούσε να το πιστέψει!

Σε αυτό το βίντεο που εντοπίσαμε στο Youtube, θα δείτε τον γνωστό φαρσέρ JoshPalerLin, ο οποίος επιχείρησε να φλερτάρει μια εντυπωσιακή γυναίκα! Ξεκαρδιστικό βίντεο!

Όπως θα δείτε και εσείς, ο Josh προσπαθεί να προσεγγίσει την γυναίκα για να της ζητήσει να βγουν ραντεβού. Ωστόσο, εκείνη του αναφέρει ότι έχει φίλο, απορρίπτοντας την πρόταση του. Προφανώς, είδε το ντύσιμο του και σχημάτισε την εντύπωση ότι δεν έχει χρήματα. Λίγα λεπτά αργότερα, όμως, έρχεται ένας κοστουμαρισμένος άνδρας με ένα ακριβό αυτοκίνητο. Ο καλοντυμένος άνδρας προσεγγίζει και αυτός με την σειρά του την ξανθιά καλλονή, ζητώντας της να βγουν ραντεβού. Εκείνη δέχεται αμέσως την πρόταση του.
Ωστόσο, αναφέρει στην κοπέλα ότι είναι ένας εργαζόμενος που ήρθε στο σημείο για να πάρει το αφεντικό του που δεν είναι άλλος από τον Josh! H αντίδραση της κοπέλας μόλις είδε την μεταμόρφωση του Josh είναι απίστευτη, αφού τον κυνηγούσε από πίσω, ζητώντας του να βγουν για ραντεβού!Αυτή ήταν η στιγμή που πήρε και την εκδίκηση του, λέγοντας ότι μισεί τις γυναίκες που λένε ψέματα και νοιάζονται μόνο για τα λεφτά!
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια: