Τρίτη, 8 Μαρτίου 2016

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Κρούσματα εξαπάτησης και κλοπής ηλικιωμένων στον οικισμό του Φλοίσβου
Για μια ακόμη φορά σημειώθηκαν κρούσματα εξαπάτησης και κλοπής ηλικιωμένων στον οικισμό μας.

Συγκεκριμένα το Σάββατο 5 Μαρτίου γύρω στις  10 το πρωί, δύο άτομα με μηχανή , ή αυτοκίνητο ασημί χρώματος ,(εδώ οι πληροφορίες είναι διαφορετικές) , επεσκέφθησαν την ηλικιωμένη Μ.Ν. που βρισκόταν μόνη στο σπίτι της πλησίον της πλατείας μας και προφασιζόμενοι τους υπαλλήλους της ΔΕΗ θέλησαν να την "ενημερώσουν" για κάποια έργα που θα γινόντουσαν στην περιοχή ζητώντας της έναν εξοφλημένο λογαριασμό.
Μέχρι να βρει το λογαριασμό η ηλικιωμένη οι "υπάλληλοι της ΔΕΗ" είχαν εξαφανιστεί με το πορτοφόλι της κ.Μαρίας με όλη της τη σύνταξη.
Επίσης την ίδια μέρα πραγματοποίησαν και άλλη επίσκεψη στην ηλικιωμένη Σ.Α. όμως εκεί απέτυχαν γιατί η κυρία αυτή λόγου του ότι την είχε ξαναπατήσει, τους είπε ότι θα τηλεφωνήσει στο γιο της και οι απατεώνες εξαφανίστηκαν αμέσως.
Θα θέλαμε να ενημερώσουμε όλους τους οικιστές μας να είναι πολύ προσεχτικοί να μην εμπιστεύονται κανέναν που δε γνωρίζουν και προπαντός να μην ανοίγουν την πόρτα τους σε κανένα.
Θα θέλαμε επίσης να παρακαλέσουμε όλα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης να αναπαράγουν την πληροφορία αυτή προκειμένου να προστατευθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι ηλικιωμένοι από τα αδίσταχτα αυτά κακοποιά άτομα.

Φλοίσβος - Λουτράκι

Δεν υπάρχουν σχόλια: