Σάββατο, 19 Μαρτίου 2016

On camera: Η δολοφονική επίθεση Τούρκων λιμενικών σε βάρκα γεμάτη πρόσφυγες στα ανοικτά του Αγαθονησίου!

On camera: Η δολοφονική επίθεση Τούρκων λιμενικών σε βάρκα γεμάτη πρόσφυγες στα ανοικτά του Αγαθονησίου!


- Το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ θα μεταδοθεί απόψε από το Channel 4
- Περιγράφει καρέ - καρέ την δολοφονική επίθεση του τουρκικού λιμενικού εναντίον βάρκας γεμάτης πρόσφυγες στα ανοικτά του Αγαθονησίου!
- Οι Τούρκοι χτυπούσαν την βάρκα και τους ανθρώπους μέσα σε αυτή με κοντάρια
- Προσπάθησαν να την βυθίσουν διεμβολίζοντάς την
ΔΕΙΤΕ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Ένα συγκλονιστικό ρεπορτάζ του απεσταλμένου του Channel4, Alex Thomson, θα προβληθεί απόψε από το βρετανικό κανάλι, και απεικονίζει την προσπάθεια του Τουρκικού Λιμενικού να βυθίσει μια βάρκα με πρόσφυγες στα ελληνικά χωρικά ύδατα! Όπως περιγράφει ο δημοσιογράφος στο twitter, οι Τούρκοι Λιμενικοί προσπάθησαν να διεμβολίσουν την βάρκα και χτυπούσαν με κοντάρια τους πρόσφυγες μέσα στην βάρκα τους! Όπως θα δείτε παρακάτω στα tweet που ανέβασε ο Βρετανός δημοσιογράφος οι εικόνες είναι συγκλονιστικές!
Το περιστατικό που δεν είναι το μοναδικό, κατέγραψε η κάμερα του βρετανικού δικτύου και θα προβάλλει απόψε. Επι μισή ώρα όπως λέει ο ίδιος οι Τούρκοι χτυπούσαν την βάρκα και τους ανθρώπους που ήταν μέσα σε αυτήν και προσπαθούσαν να την βυθίσουν στα ανοικτά του Αγαθονησίου! Οι εικόνες είναι συγκλονιστικές! Όταν οι πρόσφυγες βγήκαν στην ακτή, τρομοκρατημένοι από την περιπέτεια που έζησαν περιέγραψαν πως τους χτυπούσαν με μανία οι άνδρες του τουρκικού λιμενικού. Μεταξύ αυτών, ένας δικηγόρος από την Δαμασκό, ένας μηχανικός από την Ράκκα, μια νοσοκόμα από την Ασμάρα και ένας δάσκαλος από το Χαλέπι...
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ TWEET ΤΟΥ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΥ ΤΟΥ CHANNEL4 
 ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

 ΦΩΤΟ TWITTER @alextomo

Δεν υπάρχουν σχόλια: