Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

18 ακτινογραφίες που θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό. Ειδικά το #9 είναι τόσο… ντροπιαστικό!


Υπάρχουν πολλά είδη τραυματισμών που μπορεί να γίνουν από τη μια στιγμή στην άλλη και αποτελούν ένα φυσιολογικό κομμάτι της ζωής μας. Αυτό που μερικές φορές κάνει τους τραυματισμούς ασυνήθιστους και παράξενους είναι οι ακτινογραφίες. Κάποιες μάλιστα, ξεπερνούν κάθε φαντασία.

Οι παρακάτω φωτογραφίες θα σας αφήσουν άφωνους. Είτε το πιστεύετε, είτε όχι, υπάρχουν άνθρωποι που έχουν μέσα τους διάφορα αντικείμενα χωρίς καν να το ξέρουν, όλα αυτά μέχρι τη στιγμή που βγήκαν οι ακτινογραφίες. Κάποιοι άνθρωποι έχουν κάνει πολύ περίεργα πράγματα στο σώμα τους που θα σας κάνουν να αναρωτιέστε: «Μα τι τρέχει με αυτούς τους ανθρώπους;»
Δείτε παρακάτω τις 18 ακτινογραφίες με μερικά από τα πιο παράξενα ξένα αντικείμενα που βρέθηκαν μέσα σε ανθρώπινα σώματα.
1# Αυτή η γυναίκα κατάπιε 78 μαχαιροπίρουνα για άγνωστο λόγο.

2# Μπουκάλια αεροζόλ βρίσκονται συχνά από γιατρούς στους ορθούς των ασθενών.

3# Μιλώντας για κακές μέρες.. Αυτός ο άνθρωπος κατάπιε κατά λάθος μια κατσαρίδα την οποία προσπάθησε να βγάλει έξω με ένα πιρούνι. Δυστυχώς, κατά λάθος κατάπιε και αυτό.

4# Μια συμβουλή: μην προσπαθήσετε να βάλετε ένα ψαλίδι μέσα στο στόμα σας. Συμβαίνουν και ατυχήματα.

5# Ένα μπουκάλι αποσμητικού κόλλησε στο σώμα αυτού του ανθρώπου. Μαντέψτε σε ποιο σημείο;

6# Κάποιος προσπάθησε να περάσει λαθραίος το κινητό του τηλέφωνο κατά τη διάρκεια μιας μεγάλης εξέτασης.

7# Οι γιατροί βρήκαν μια χειροβομβίδα σε ένα βομβιστή αυτοκτονίας. Εκπληκτικό είναι πως ο τρομοκράτης ξέχασε να την πυροδοτήσει.

8# Ένα παιδί που δεν βρισκόταν υπό επίβλεψη κατάπιε μερικά πολύχρωμα μεταλλικά αντικείμενα που θεώρησε πως είναι καραμέλες.

9# Τρελή από έρωτα: Ένα παράξενο κορίτσι κατάπιε αρκετές πέτρες μετά από ένα καβγά με το αγόρι της.

10# Αυτός ο άνθρωπος έχει μια διαφορετική μέθοδο να προετοιμάζει τον καφέ του. Έβαλε όλο το κουτί μέσα του.

11# Ένας θαρραλέος άνδρας βοήθησε να σταματήσει μια ληστεία λεωφορείου. Δυστυχώς, τον μαχαίρωσαν ακριβώς  στο κεφάλι αλλά κατάφερε να αναρρώσει. Καλά πράγματα συμβαίνουν σε καλούς ανθρώπους.

12# Ένας φυλακισμένος στο Πακιστάν αναρωτήθηκε πως μπήκε η λάμπα μέσα του. Ήταν χάσιμο χρόνου. Η φυλακή είναι πραγματικά χάλια.

13# Αυτός ο άνδρας αρνήθηκε πως έβαλε ένα μπουκάλι στον πρωκτό του αλλά οι ακτινογραφίες αποδεικνύουν το αντίθετο.

14# Δεν μπορούμε να πιστέψουμε πως ένας χειρούργος άφησε από αμέλεια ένα εργαλείο μέσα στο σώμα του ασθενή μετά την εγχείρηση.

15# Το βέλος διαπέρασε το κεφάλι ενός νεαρού αγοριού από την Κίνα. Ευτυχώς, κατάφερε να επιβιώσει.

16# Σωστή η απόφαση του άνδρα να επισκεφθεί το νοσοκομείο αλλιώς δεν θα μπορούσε να καταλάβει πως είχε ένα καρφί κολλημένο στο κεφάλι του.

17# Πως κατάφερε αυτός ο άνδρας να βάλει μέσα στον ορθό του ένα ποτήρι; Δεν μπορούμε να το φανταστούμε.

18# Ένας άνδρας προσπάθησε να κάνει πρόταση γάμου στην κοπέλα του βάζοντας ένα δαχτυλίδι αρραβώνων μέσα στο milkshake της. Οι ακτινογραφίες έδειξαν πως δεν πήγε πολύ καλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: