Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

ΤΟ ΣΦΥΡΟΚΟΠΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ, ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΜΠΑΙΖΟΝΤΟΣ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΠΕΤΡΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ

Ευθείες βολές κατά του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη καταγγέλλοντας ότι «εδώ παίζονται παιχνίδια» 

 αμφισβητώντας τον ρόλο της Τρίπολης και αφήνοντας πάρα πολλά ερωτήματα που ζητούν απαντήσεις, έχει εξαπολύσει η αναπληρώτρια αντιδήμαρχος του δημάρχου Μαρία Πρωτοπαππά, με δηλώσεις της σε τηλεοπτική κάμερα που αναδεικνύει η Πρωτοβουλίας Πολιτών & Φορέων Έλευσης του Προαστιακού στο Λουτράκι, σε προχθεσινή ανακοίνωσή της.
Η Μαρία Πρωτοπαππά διαμηνύει στον Πέτρο Τατούλη ότι «το Λουτράκι τώρα στα δύσκολα χρειάζεται βοήθεια, τώρα έχει ανάγκη. Ας αποφασίσει η περιφέρεια Πελοποννήσου, να δεσμεύσει χρήματα από το ΕΣΠΑ να κάνει την επέκταση του προαστιακού προς το Λουτράκι», υπογραμμίζοντας ότι «θα του το ανταποδώσει».
Εδώ, είναι αναγκαίο να σταματήσει την υποτέλειά του έναντι του «μέντορά» του Πέτρου Τατούλη ο δήμαρχος Λουτρακίου Γιώργος Γκιώνης και να αντιληφθεί, αν διαθέτει την δυνατότητα, τι έχει επισημάνει η Μαρία Πρωτοπαππά, αφουγκραζόμενη door to door την οργή της τοπικής κοινωνίας, που έχουν «παγώσει» ένα έργο, το οποίο αυτή την στιγμή είναι το μόνο που θα μπορούσε σήμερα, να αλλάξει και την μοίρα του Λουτρακίου.
Δήμαρχε Λουτρακίου Γιώργο Γκιώνη, είναι ώρα, επιτέλους να αφυπνισθείτε. Έλεος πια, για τον τόπο, ρε γαμώτο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: