Τρίτη, 26 Απριλίου 2016

Ένωση Αθέων: Καμία νηστεία, 'Φανερός Δείπνος' τη Μεγάλη Παρασκευή
Η ΄Ένωση Αθέων διοργανώνει πάρτι... κρεατοφαγίας τη Μεγάλη Παρασκευή το οποίο και ονομάζει "Φανερό Δείπνο"
Adtech Ad
Η Ένωση Αθέων προσκαλεί με ανακοίνωσή της όλο τον κόσμο τη Μεγάλη Παρασκευή σε ένα δείπνο που το ονομάζει Φανερό Δείπνο, όπου η νηστεία δεν υπάρχει πουθενά στο λεξιλόγιο.

AdTech Ad

Μάλιστα έχουν διοργανώσει και event στο Facebook για το εν λόγω δέιπνο.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν αναφέρει σε ανακοίνωσή τους:
"Η Ένωση Αθέων σας προσκαλεί όλες και όλους στον «Φανερό Δείπνο», την Παρασκευή 29-04-2016 (γνωστή και με το ψευδώνυμο «Μεγάλη») στις 8 μ.μ.
Απέχουμε μόνο από το πένθος και τη νηστεία και όχι από τη λογική, και ειδικά όχι με βάση εντολές εκπροσώπων υποτιθέμενων υπερφυσικών όντων.
Χορτοφάγοι/ες και κρεοφάγοι/ες είναι όλοι/ες ευπρόσδεκτοι/ες, αρκεί να υπάρχει κέφι και το μενού προσαρμόζεται!
Δεν θα υπάρχει ενιαίο μενού ή προκαθορισμένο κόστος, μπορείτε να παραγγείλετε ανάλογα με τις προτιμήσεις και τις δυνατότητές σας.
Στην Αθήνα η εκδήλωση θα γίνει στο ψητοπωλείο "Η Γυριστρούλα", Πλατεία Αγίων Ασωμάτων 9 & Αδριανού γωνία (απέναντι από το σταθμό ΗΣΑΠ Θησείο), τηλ. 210 3211966.Στην Θεσσαλονίκη θα γίνει στο "Ελιά Λεμόνι", Μάρκου Μπότσαρη 19Α, τηλ. 2310888558, 2310865691.Στην Ξάνθη Ψητοπωλείο "Μέτκος" (πρώην "Πελαγεία"), Βενιζέλου 84.(Αν ενδιαφέρεστε να οργανώσετε και στη δική σας πόλη, επικοινωνήστε μαζί μας!)Η εκδήλωση απευθύνεται σε όλους και όλες. Ελάτε να φάμε και να γνωριστούμε!"

Δεν υπάρχουν σχόλια: