Σάββατο 14 Μαΐου 2016

Συνελήφθησαν οι 2 δράστες που χτύπησαν και λήστεψαν ηλικιωμένη στο Λουτράκι



 Συνελήφθησαν, χθες (13.5.2016) και πρώτες πρωινές ώρες, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ένας 46χρονος και μία 48χρονη, αντίστοιχα, για ληστεία σε βάρος ηλικιωμένης ημεδαπής.....


Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου, προέκυψε ότι ο 46χρονος και η 48χρονη, χθες (12.5.2016) το απόγευμα, στο Λουτράκι Κορινθίας, με τη χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν από ηλικιωμένη ημεδαπή τσάντα που περιείχε χρήματα και προσωπικά της έγγραφα και τράπηκαν σε φυγή με όχημα.

Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, εντοπίστηκαν ο 46χρονος και η 48χρονη, σήμερα (13.5.2016) και πρώτες πρωινές ώρες, στην Κόρινθο και συνελήφθησαν, ενώ κατασχέθηκε το ανωτέρω όχημα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Την αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου, ενώ ερευνάται η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλα παρόμοια αδικήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: